Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
абе се спремил дечкото за изненадувањето(тој немаше појма шо ке биде)ама ја паркирал Алфата пред влезот во ресторанот,и јас одам како копиљ се вртам околу неа,а луѓе топ...ексик пичку матер...плус 70% Гостиварски табли,не се знае шо може да се извади од багажник
Ова се дешава во моментов а ?? Тоа значи мартин уште не ја видел алфата.... Лелее ке биде смеата така ми изгледа.........................
Цитат: DareBmw на 24 Септември 2011, 21:56:49 pmМечето како прво и второ гаси цигарата !!Ова животинчево што личи на јамболиа како ти се вика ?? Не се кадроса ли со Мартин , што правевте , поопширно малку една трка не направивте ли да покажеш што е БМВ . И колава стварно личи на фрижидер , а и бела дека е па па nickname of the кучето е ЛУЛЕ,инаку супер другар,интелегентен,хиперактивен,само што е стар...инаку со Мартин не се видовме,немав можност(не планирам да влегувам Вкафана и да го барам),ако остане и утре ке се сретнеме,барем така мислам после сето ова
Мечето како прво и второ гаси цигарата !!Ова животинчево што личи на јамболиа како ти се вика ?? Не се кадроса ли со Мартин , што правевте , поопширно малку една трка не направивте ли да покажеш што е БМВ . И колава стварно личи на фрижидер , а и бела дека е па па
Цитат: MecheTo на 24 Септември 2011, 22:10:06 pmЦитат: DareBmw на 24 Септември 2011, 21:56:49 pmМечето како прво и второ гаси цигарата !!Ова животинчево што личи на јамболиа како ти се вика ?? Не се кадроса ли со Мартин , што правевте , поопширно малку една трка не направивте ли да покажеш што е БМВ . И колава стварно личи на фрижидер , а и бела дека е па па nickname of the кучето е ЛУЛЕ,инаку супер другар,интелегентен,хиперактивен,само што е стар...инаку со Мартин не се видовме,немав можност(не планирам да влегувам Вкафана и да го барам),ако остане и утре ке се сретнеме,барем така мислам после сето ова За ова може и да си размените и по една тупаница !!
Браво за идеата и за реализацијата
Не е на Мартин оваа. Овај од Штип е.btw Мече, бааѓи време имаш за тепање изгледа. Алал да ти е. А баш ме интересира од кај најде ленгир ??