а од каде заклучокот дека веро е нај скап?
јас редовно пазарувам и веро и рамстор... пола од производите во веро се поевтини од рамстор и обратно, во рамстор пола се поевтини од веро... но во разлика на пари дискутираме за 100 ебани денари на 100 евра пазарење... затоа не го дудалјте дека бил најскап... зависи што пазариш и што ти треба... ако си избаланисран со набавките пола пола буквално сеедно ке ти биде дали кај едните или кај другите ке идеш. освен ако не идеш со список па едно од таму друго од ваму да купиш и разликата во заштедата да ја потршиш во гориво и паркинг.
инаку ова е сликано на паркингот на веро во ТЕТОВО... успат ни беше тоа веро... успат ни беше и тетовскит рамстор, ама ете, овој победи овој пат во случајниот избор... и кога малку почесто би пазереле и би правеле неделни набавки за дома па да ги разгледате цените, а притоа и да ги запаметите а не само да селектирате дек аове поскапо тука и ова, тогаш ке увидите дека исти калабастер ти е кај ке пазариш... сигурно нема за 50-100 денари разлика да купувам пола во рамстор пола во веро... ако сме за воља на вистина, она што јас сум го увидел дека тинекс е нај скап од сите... збориме за иста роба купувана.. немој сега некој да ми рече дека кам е нај евтин, да нај евтин е ама нема роба за избор... ги има нај евтините макарони, шпагети, шекер, кафе и останато... ама само по еден бренд има и тоа нај често пакувано од нив лично...