затоа што ТОА Е ВОЛВО батка
Not a valid youtube URL
http://www.euroncap.com/tests/volvo_s70_1998/54.aspx
^ FAIL!
феил да... точно е.. ама целиот краш тест е феил... затоа што е фалц и наместен.. види го гепекот како се љуља после ударот.. апла се гледа дека е лимче... а овие па од мит бастер па да не ги коментирам више... сешто направија им е фалсификат.. ако некој како вас ги разбира работите тука, ке воочи и ке свати дека во 99% од случаевите што они ги као бајаги откриваат се уствари тешка местенка...
нај прост пример е што и ден денес во механиката се користи:
на р’ѓосан штраф што нејке никако да пушти, истури кока кола и после пола саат тој ке пушти... е видиш овие од митбастер докажаа дека не е точно тоа, а да ги ебам во уста, 100 пати сум го направили ми успеало... е штосот е во тоа пто се ние и сите други дискутираме за КОКАКОЛА а они стваија некој газиран сок КОЛА... ама важно докажаа и сите им веруваат...
како и да е... јас се повлекувам сега од оваа диксусија, и било што кој да искоментира нема да одговорам, затоа што тука гледам гладни и жедни очи за докажување... машкоста не е во тоа... провери, види, доживеј, па дискутирај со факти и искуство.. клип снимен на интернет не е никаков факт а ни јебено никаков доказ, поготово од овие митбастер и ова со краш тестовите... а да.. имаше и еден клип на краш тест кај што фолксваген транспортер со 60 се лупа во зид и буквално ПОЛОВИН комбе т..е кај седиштата се ЗИПУВАА во се на се 20 сантими... е тоа кога го видов тотално се уверив дека е фалц краш тестот ако се сака да се намести...