Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ееееее Јувентус Јувентус...
Anderlecht - Malaga 2Zenit - Milan 2 време е овие Милан да земат некој поен..а може и не Ова е само онака, ја вечер може ќе уплатам нешто ќе пишам пред да одам у кладионица..ама тешко некако не ми се прави мерак кога нема поголеми коеф..треба ад чекам заебана утакмица ко Сити дортмунд за 1.5 коеф... :S
Цитат: DayWalker на 02 Октомври 2012, 17:50:52 pmAnderlecht - Malaga 2Zenit - Milan 2 време е овие Милан да земат некој поен..а може и не Ова е само онака, ја вечер може ќе уплатам нешто ќе пишам пред да одам у кладионица..ама тешко некако не ми се прави мерак кога нема поголеми коеф..треба ад чекам заебана утакмица ко Сити дортмунд за 1.5 коеф... :SЕте дечки, вчера Селтик ја имавте од мене 3. коеф јес да иксот брага ништо, али ипак реков за брако АКО би ја играл.. штета не изиграв вчераА денес двете искочија Ја ги стаив тие две од денес и 4 од утре, ако искочат..ги утепав 30.000утре:Наполи Бордототенхем интерсите 2ки Дуле, пиша нешто?