Автор Тема: Професионална лампа Fenix TK75 со 4 нови Panasonic 18650 PF 10A батерии  (Прочитано 1518 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Другар продава речиси неупотребена, професионална батериска лампа Fenix TK 75, со 4 нови Panasonic 18650 PF 10A батерии, модирана од професионалец за електроника, е од 2900 лумена на сток на 4500. Лампата е едноставно монструозна и има домет од ~900 метри со модот, има идеален баланс на ширење на зракот, како и дометот. Модот е потполно ист како оној на Vinhn од Candlepower форумот што чини некои 240$ (200 евра) за ваква лампа без батерии(35 евра).

Другаров ја продава затоа што има уште 2 профи батерии (една за голем домет, друга за јако осветлување блиску) и оваа практично не му е потребна па ја продава. Не постои подобар избор за планинари, риболовци и други теренци кои некогаш посакале екстремна и професионална лампа. Изработена е од комплетно алуминиумско куќиште обложено со не'рѓосувачки челик околу стаклото.

Цена, фиксно: 6500 денари.

078 225-946, Maрјан
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5653
Ova cudoviste mozes na kola mesto xenon da go vozis...za lovdzii e izmisleno ova ekstra e..So srekja prodazbata

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
Ова чудовиште ги шие сите фарови на коли.

Имам иста ваква, нехумано многу свети, кој ќе ја земе нема да зажали. Да немав ваква ќе ја пазарев одма.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Кога ќе ја запалиш меѓу народ (без да светиш на некој у фаца бидејќи ќе му предизвикаш моментално слепило) прави паника и хорор.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
Ваква некоја само за гранична полиција ;D :D

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
nema 2? da si staam za dolgo na golfo :) .. sho dioda koristi?

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6128
  • 69
@Dzo

Cree XM-L (U2) пута три комада.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.