едноставно, и како прво, можноста за злоупотреба на бројките се на доста високо ниво...
да второ место е дека меѓу другото не се знае со денешниве закони како и што ке се деси... ете гледаш, (не ни знаев, тука дознав) јанкуловска турила на сајт да се објавуваат јавно слики и дешавки кои се повторуваат... па се прашувам себеси, зашто утре да неможе да им текне да почнат да опашуваат казни со помош на тие слики? ние овде како членови многу често си покажувам еден на друг што и каде сме биле, правеле или виделе... зборам за слики но не е ништо помалку или рамно на тоа и кога ке напишеш дека си го видел тоа и тоа возило со таблица таа и таа, како погоре некој член што напишал, небитно кој...
веројатно сте приметиле и од мене, а и од повекето членови, кога постираме слики апсолутно на сите возила кои се на сликите им ги покриваме таблиците-бришеме или слично... јас не ретко и фирми кои се гледаат во позадина ги бришам... можда е заостанато моето сваќање, можда и сум во право, но сметам дека така е по безбедно... возило ко возило, без таблица, може да е било кое, но со таблица.. е тоа е друг муабет...