Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Да комшике, ја гледам твојата кола на Орце Николов постојано - ама не сум пишал зошто е секојдневно.
Долу кај семафорите влегов и паркирав да го шетам широк сокак кај шо почнува од слаткарница Хераклеа околу 13,30 саат.Излезен бев од кола и доцна те приметив, се чешам по глава и си викам - овој нашиов е, не требаше Алфа да вози???
Алфата е на жена му. Тој нема кола.
Цитат: Deni на 24 Октомври 2014, 13:10:47 pmДа комшике, ја гледам твојата кола на Орце Николов постојано - ама не сум пишал зошто е секојдневно. Исто комши, и јас ги гледам и Полото и Фиестата речиси секој ден
Цитат: pirat_07 на 23 Октомври 2014, 15:15:07 pmДолу кај семафорите влегов и паркирав да го шетам широк сокак кај шо почнува од слаткарница Хераклеа околу 13,30 саат.Излезен бев од кола и доцна те приметив, се чешам по глава и си викам - овој нашиов е, не требаше Алфа да вози??? Алфа и Даеву имам и 128-ца...Цитат: osmica8 на 23 Октомври 2014, 17:13:54 pmАлфата е на жена му. Тој нема кола. Sharing the same fate as you my friend