Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@Igor на исклучувањето од автопат кај Мралино@zeroSignal со CHR-от кај Веро Џамбо. Јас бев тој шо сакав да влезам во десна лента па ти ми бленираше 😂
@InSides (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: МулевР на 02 Јануари 2020, 17:02:57 pm@InSides (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Урааааа, конечно слика со чиста кола и релативно прописно паркирана. Инаку, 30 минути вртев низ центар со убедување дека ќе се паркирам долу, па на крајот се откажав.
Тоа црвениот Кадет ми е нешто познат од некаде
Се видовме со конанчо, многу ми се мочаше, а он си помисли се тркаме. Секако дека не можев да го оставам да оди пред мене оти волвото му троши уље па не е пријатно баш да се вози позади него. Убав човек е, ама уште е дебел иако виртуелно се прикажува за послаб.П.с. морав да мочам до знакот застана он на среде авропат од поштовање(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Го видов цајканот @loopz во к.вода кај Зегин
Цитат: Mikius на 14 Ноември 2019, 14:50:16 pmГо видов цајканот @loopz во к.вода кај Зегин @loopz абе ти пандур си?
Цитат: Tischläufer на 13 Јануари 2020, 01:35:08 amЦитат: Mikius на 14 Ноември 2019, 14:50:16 pmГо видов цајканот @loopz во к.вода кај Зегин @loopz абе ти пандур си? Да. Плаааши се одменее...
Цитат: loopz на 13 Јануари 2020, 01:36:50 amЦитат: Tischläufer на 13 Јануари 2020, 01:35:08 amЦитат: Mikius на 14 Ноември 2019, 14:50:16 pmГо видов цајканот @loopz во к.вода кај Зегин @loopz абе ти пандур си? Да. Плаааши се одменее...Шо ќе ти се плашам, пола фамилија ми се пандури. Шо би се рекло: вујко ми е полицаец, не ми се *урчи