Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Carpathian Lord на 30 Ноември 2015, 13:22:26 pm...Радиото што го има голтнато, ќе му го вадат. пс. @Онак е легенда, имаш поздрав од моите за брзо опоравување, и ако си бил на минување по нашиот регион да си поминел на компот и баница.
...
Па добро бе Кано, има ли смисла да се разболуваш сред грејна сезона?
Цитат: Luki Junior на 30 Ноември 2015, 13:25:46 pmЦитат: Carpathian Lord на 30 Ноември 2015, 13:22:26 pm...Радиото што го има голтнато, ќе му го вадат. пс. @Онак е легенда, имаш поздрав од моите за брзо опоравување, и ако си бил на минување по нашиот регион да си поминел на компот и баница. не ме фалиш низ маало таму за да идам... баницата да.. домашна убава... чим идам обавезно ке им поминамЦитат: Дибидус на 30 Ноември 2015, 13:27:42 pmПа добро бе Кано, има ли смисла да се разболуваш сред грејна сезона? ме смирија некои апчиња... ке стискам зуби и ќе голтам апчињанпериодов, па ќе видиме на пролет... ако ја промашам сезонава сега, летоска слободно бесилка да си врзам...
ARO е само едно на форумов. Слабо ги пратиш темите @icemannhttp://forum.carclub.mk/index.php/topic,12356.0.html
Го видов ЗлаткоА