Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Го видов @krell како беше престигнат од будала на скејт(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Onak da ne odese nakaj Stip deneska ? okolu 11h kaj MIK s.nikole me pomina ?
Видов го Члинк на Велешко брдо у тоа гужвата. Некој сос камион удрил му го и искршил го ретровизоро.
Цитат: Falangasaurus на 20 Август 2014, 19:03:48 pmВидов го Члинк на Велешко брдо у тоа гужвата. Некој сос камион удрил му го и искршил го ретровизоро. Брзо завршив. За еден саат и дојдоа и направија записник.Чудно ми беше колку Германски коли имаше во квар. Си мислам да не е до горивово наше.
Цитат: Chlink на 21 Август 2014, 10:27:36 amЦитат: Falangasaurus на 20 Август 2014, 19:03:48 pmВидов го Члинк на Велешко брдо у тоа гужвата. Некој сос камион удрил му го и искршил го ретровизоро. Брзо завршив. За еден саат и дојдоа и направија записник.Чудно ми беше колку Германски коли имаше во квар. Си мислам да не е до горивово наше.Да, и јас забележав. Ама не верувам дека е од горивото.
Мицубишито да не му е излепено со некои налепници или друг сум видел јас?