Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Eve da ne recete deka sum bil pe*er eve nekolku svezi sliki
hahahahaha na toj tehnicki bese pravena novata soobrakajna i morav da ja slikam fala fala epa ae i ti da si zemes edna vakva
пријателе со здравје да си ја возиш(ако веќе ти немам речено),а вака ми изгледа како фарбана,(дали е,и ако е зошто е)
Цитат: MecheTo на 08 Септември 2011, 19:35:42 pmпријателе со здравје да си ја возиш(ако веќе ти немам речено),а вака ми изгледа како фарбана,(дали е,и ако е зошто е) Според мене,ако е добро направена не смета воопшто ако колата е префарбана!Подобро добро префарбана,него да се љупи лак,и да почне да паѓа боја.
Цитат: ace-106 на 08 Септември 2011, 19:46:07 pmЦитат: MecheTo на 08 Септември 2011, 19:35:42 pmпријателе со здравје да си ја возиш(ако веќе ти немам речено),а вака ми изгледа како фарбана,(дали е,и ако е зошто е) Според мене,ако е добро направена не смета воопшто ако колата е префарбана!Подобро добро префарбана,него да се љупи лак,и да почне да паѓа боја.тоа се е ок,само го прашав дали знае сошто е префарбана,