Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Уффф, јадна им душа на дечкине у перална ...Бушав брат качи им плата ...
Цитат: Cuore Sportivo на 14 Јули 2017, 20:05:34 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Уффф, јадна им душа на дечкине у перална ...Бушав брат качи им плата ...Истото ми доаѓа на ум секогаш кога ја мијам сам колата. Уопште не е лесна работата!
Ај малку помош.Имам Керчер чистач под притисок и Керчер FJ 6 foam nozzle. Имам и Керчер 3 во 1 шампон али никако да го постигнам тој foam ефект како што е на youtube.Дали правам грешка во соодносот на шампонот што го турам во nozzle-то (го мешам 1 према 3), дали воопшто не треба да го мешам со вода, искрено незнам.Освен тоа кога foam nozzle-то ми е отворено на мах. горе-доле се достигнува foam ефектот, ама пак веднаш ми се троши шишенцето, така што треба 2 пати да го полнам за да ја поминам цела кола, од друга страна ако го намалам на мах, тогаш пак многу водлесто прска.На youtube колку што гледав не е така, и не се празни баш толку брзо.Некој совет, некој hint?Фала.
@Auto Car Care Што е разликата помеѓу оваа Jedy што ја спомна и Mangusta?
Цитат: marchesk на 16 Јули 2017, 13:24:01 pm@Auto Car Care Што е разликата помеѓу оваа Jedy што ја спомна и Mangusta?квалитет & цена
Цитат: Auto Car Care на 16 Јули 2017, 13:35:25 pmЦитат: marchesk на 16 Јули 2017, 13:24:01 pm@Auto Car Care Што е разликата помеѓу оваа Jedy што ја спомна и Mangusta?квалитет & цена Која е поквалитетната?
Цитат: marchesk на 16 Јули 2017, 13:41:51 pmЦитат: Auto Car Care на 16 Јули 2017, 13:35:25 pmЦитат: marchesk на 16 Јули 2017, 13:24:01 pm@Auto Car Care Што е разликата помеѓу оваа Jedy што ја спомна и Mangusta?квалитет & цена Која е поквалитетната? поскапата
Не е баш Керха. Ама ај. Сепак е подобро од карчер.
„Керхеа“ или „Керхер“, зависи кој и од каде го кажува.„Карчер“ не е ни под разно.