Автор Тема: Агенција за обезбедување  (Прочитано 11581 пати)

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6670
Одг: Агенција за обезбедување
« Одговори #30 на: 23 Ноември 2013, 00:37:41 am »
не сакајки, и не знаејки дека има паник тастер под една од касите, кога правевме попис, со колено сум го притиснал тастерот, и долетаа 3 екипи за нешто помалце од 5 минути откако се тргнав од касата.

И јас еднаш по грешка додека работев во лисиче сум го притиснал така тастерот, одма долетаа, плус таа ми се јавува ми вика стиснавте паник тастер за интервенција, дали сте во ред, кој е со вас, да не сте во опасност, иде екипа кон објектот. После минута дојде и човекот, ме знаеше пошто имаше доагано преку ден, онака рутинска контрола, прашуваше дали е ок, да не има некој што прави проблеми и слично.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9197
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #31 на: 23 Ноември 2013, 02:47:08 am »
Мене ми беше јако кога ке го притиснев паник тастерот ама со причина.  :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #32 на: 06 Октомври 2016, 19:19:37 pm »
Дали имате препорака за некоја агенција за обезбедување на имот? Со дојава кај нив да си дојдат на проверка и месечна претплата?

Дали имате претстава како се движат цените месечно?

Отсутен marchesk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 796
Одг: Одг: Агенција за обезбедување
« Одговори #33 на: 06 Октомври 2016, 19:40:54 pm »
Дали имате препорака за некоја агенција за обезбедување на имот? Со дојава кај нив да си дојдат на проверка и месечна претплата?

Дали имате претстава како се движат цените месечно?
Гледав пред скоро од Никоб реклама, со нивна опрема, мислам 20 евра беше месечна преплата.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #34 на: 06 Октомври 2016, 21:45:13 pm »
http://pmobile.com.mk

8 години одлична соработка.
Исто, исто. Не дека други нечинат, ама овие се сосем пристојни. Од кога постојат се со нас.
gi smeni pmobile?
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
Одг:
« Одговори #35 на: 06 Октомври 2016, 22:35:36 pm »
Поминало доста време. Ме интересира мислење.

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1069
« Одговори #36 на: 06 Октомври 2016, 23:24:20 pm »
ја ги користам никоб веќе неколку години, приватно и службено, толку е месечната претплата 20 еур, монтажата и опремата е нивна, ама мислам дека бесплатно иде само централа и еден сензор, се останато се доплаќа како плус сензори, паник тастер и сл. така барем беше, може смениле нешто. имаше и некој попуст за претплатата, нешто као ако платиш за цела година одапред, еден месец е бесплатен.
иначе се прилично коректни за дојавата, проверки, патроли и сл. веднаш реагираат кога има активација, секундарно телефонски, па патрола за 5-10 минути доаѓа.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1152
« Одговори #37 на: 07 Октомври 2016, 10:48:06 am »
Ја сум 4 година на Никоб.....и сум задоволен, ес да до сега реална потреба не сум имал, сем лажен аларм, чистачкава испопипала нешо во фирма и дојде одма дечкото.....му вика грешкам, нема гајле имајте убав ден ..чао...