Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Абре какви црни 25К што зборите по ѓаволите, ке искочи дека комуналец е најпосакувана работа во светот, дајте бре малку логика. Демек си се возиш ти на камион у ниедно време, чистиш улици, мкнеш контињери со бандата и најсреќен си на најцел свет. Бич плиз... ете ви оглас за вработување и платите се 15-16К.
Цитат: Dodo на 24 Март 2015, 01:04:43 amАбре какви црни 25К што зборите по ѓаволите, ке искочи дека комуналец е најпосакувана работа во светот, дајте бре малку логика. Демек си се возиш ти на камион у ниедно време, чистиш улици, мкнеш контињери со бандата и најсреќен си на најцел свет. Бич плиз... ете ви оглас за вработување и платите се 15-16К.Тоа се бруто плати значи 12.000 е платата горе-доле, во секој случај повеќе одошто на продавачка во тинекс, веро, жито и слично
Ајде и јас да се пофалам од пред 2 месеци официјално сум VFX артист, поточно рото артист...
Цитат: Mario_306 на 24 Март 2015, 01:11:33 amАјде и јас да се пофалам од пред 2 месеци официјално сум VFX артист, поточно рото артист... FX3X?
Давам шлогиран дедо, или го менвам за друга недвижнина
Цитат: Миле Џонтра на 24 Март 2015, 01:15:01 amЦитат: Dodo на 24 Март 2015, 01:04:43 amАбре какви црни 25К што зборите по ѓаволите, ке искочи дека комуналец е најпосакувана работа во светот, дајте бре малку логика. Демек си се возиш ти на камион у ниедно време, чистиш улици, мкнеш контињери со бандата и најсреќен си на најцел свет. Бич плиз... ете ви оглас за вработување и платите се 15-16К.Тоа се бруто плати значи 12.000 е платата горе-доле, во секој случај повеќе одошто на продавачка во тинекс, веро, жито и сличноИ помалку од 12К, околу 10-11, ама сепак не е најпосакуваната работа на светот и е далеку од 25К како што проструи некоја информација тука. Инаку претпоставував дека се бруто ама не пишува во огласот па затоа не шпекулирав, за разлика од некои P.S. Еве интересен калкулатор за бруто и нето плата http://plata.m.ie.mk/
Све лингур до лингур вработени што цицаат наши пари.