Автор Тема: Daewoo lanos 1.4  (Прочитано 18278 пати)

Отсутен Klasika

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 65
Одг: Daewoo lanos 1.4
« Одговори #30 на: 08 Јули 2014, 19:01:21 pm »
Lesno se sreduva ne e strasno jas koga nesakam si go isklucuvam zatoa go napraviv na upaljacot inace nemora da se zima od plafonjerkata moze od prekidacite na vratite sto se :D btw: deneska se promeneti i kabli za svekici na kolata :)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5660
« Одговори #31 на: 08 Јули 2014, 19:06:19 pm »
aaaaaaaaaa batka ti trgna tebe so  deloive...cim smeni kabli barem smeni i svekjici  i filter za vozduh i taka tie nov plinot i da bides miren posle

Отсутен Klasika

• Јуниор
  • **
« Одговори #32 на: 08 Јули 2014, 20:15:02 pm »
ke smenam sve samo znaes deka sega majstorot ne mi e sloboden od ponedalnik zdravje :)

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
« Одговори #33 на: 09 Јули 2014, 00:19:43 am »
Lesno se sreduva ne e strasno jas koga nesakam si go isklucuvam zatoa go napraviv na upaljacot inace nemora da se zima od plafonjerkata moze od prekidacite na vratite sto se :D btw: deneska se promeneti i kabli za svekici na kolata :)
Ми текна сега како. Ќе земам плус од упаљачот или пепељарата а минусот ќе биде од прекидачот на вратите за да не пикам кабли низ плафонот и стубовите.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20676
« Одговори #34 на: 09 Јули 2014, 00:45:48 am »
Може може... Кај мене е така направено, само што јас имам дупли ЛЕД ленти доле. Едните се палат/гасат заедно со внатрешното светло, а другите се палат на клуч и остануваат запалени додека работи колата.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Klasika

• Јуниор
  • **
« Одговори #35 на: 01 Септември 2014, 00:41:45 am »
Vcera so kolicevo moe trgnav za kicevo na svadba i se ubavo za vrakanje posle makedonski brod na ugornicata barbaros zastanav na cesmeta da se napijam voda i da se odmoram vleguvame vo kola nesaka da pali vergla se nesaka da zapali ni na plin ni na benzin,kablite se ok svekici ok arno ama na svekicite frla mnogu slaba struja epten slabo crveno so plavo mesano e sreka vujkomi sto bese so mene e mehanicar sve proba covekot nesaka senzor na radilica go izladi da ne e do nego pak nesakase sumja na bombina uste ja islepavme kolata do prilep i tamu ostana kaj edni prijateli utre ke odi majstorot da vidi so kako i da ja zeme me interesira dali nekoj imal slicno iskustvo so nesto vakvo ? da ne kupuvuam bombina ke proba utre so stara on pa da vidime za kineska bombina mi kaza 2000 denari cena za ubava 4000 denari :)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #36 на: 01 Септември 2014, 01:02:41 am »
Кој педерски дефект е ова, гасиш онака пауза 10 минути и веќе непали.

Отсутен Klasika

• Јуниор
  • **
« Одговори #37 на: 01 Септември 2014, 01:08:51 am »
po pederski zdravje a ja ostaviv kolata posle ugornicata vikam neka raboti da go slusam motorot sakam i tato i majstorov(vujkomi) izgasi neka ne trosi i izgasi i ne zapali :D a pred nedela dena ulje filtri kais se smeniv so siot merak vii so mi napravi :D

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5660
« Одговори #38 на: 01 Септември 2014, 23:34:29 pm »
Ja takov penis srkav so senzorr na radilica ama koga se izladi pali bez problem..jas vozam zastanuvam do trafika da zeam cigari i nazdravje verglanje do sabajle..na guranje ja zapaliv i doma..Se oladi posle kako nisto da nebilo a na tester pa ne pokazuvase nisto go menjavme senzorot od tepka ili toj ili za temperatura

Отсутен Klasika

• Јуниор
  • **
« Одговори #39 на: 02 Септември 2014, 00:34:50 am »
Go sredi majstorot :) si pominav bez nisto ko so go razbrav nesto izgleda bilo do dzekot na kompjuterot....

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
« Одговори #40 на: 02 Септември 2014, 01:19:47 am »
Абе какво расипување бе Ланос е тоа не е алфа! :D

Отсутен Klasika

• Јуниор
  • **
« Одговори #41 на: 02 Септември 2014, 21:56:05 pm »
abe sakal samo da me zezne malce nisto poveke :P ne deka se rasipal......

Отсутен Klasika

• Јуниор
  • **
« Одговори #42 на: 03 Септември 2014, 00:04:02 am »
Da osvezam i so nekoa fotka

Отсутен Klasika

• Јуниор
  • **
« Одговори #43 на: 21 Октомври 2014, 18:47:46 pm »
Eve nekoj apdejt kolicevo si dobi ukras na izduvot drugi zvucnici nazad i napred led osvetluvanje vo kabina so 6 diodi i vegi na farovite, za nekoj den ke si dobie i zimski paticinja eve i nekoa slika :)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7841
  • Плинаш!!!
Одг:
« Одговори #44 на: 21 Октомври 2014, 18:55:33 pm »
И во предниот браник имаш ставено диоди, или така свети од позицијата?