Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако сакаш ‘човечко‘ сместување,цените се движат околу 20-30 евра...Е сеа ако сакаш само да преспиеш во некоја прчвара тогаш се наоѓа и поевтино.
Цитат: MecheTo на 13 Март 2014, 15:34:31 pmАко сакаш ‘човечко‘ сместување,цените се движат околу 20-30 евра...Е сеа ако сакаш само да преспиеш во некоја прчвара тогаш се наоѓа и поевтино.Еј да бе, пред некој викенд бев Белград спиев во хостел и цената беше 5е. Хостел 9 мислам дека се викаше..Дотолку да нема низ СК хостели?!?
Цитат: DareBmw на 13 Март 2014, 17:22:22 pmЦитат: achtung на 13 Март 2014, 15:50:50 pmСтрпете се уште максимум месец дена, ке биде спремен хостелот топ наместен со екстра цени за клабери и топ дискреција.. Локација кај НУМЕ во Кисела Вода:)Каде кај Нуме во Кисела Вода? јас сум тука во близинакога одиш по коцката од рептилот накај мето што центрираат предници 3-4та висока куќа од десна страна, доле ке има и убаво кафанче. Моментално има шут во дворот од градежните активности.
Цитат: achtung на 13 Март 2014, 15:50:50 pmСтрпете се уште максимум месец дена, ке биде спремен хостелот топ наместен со екстра цени за клабери и топ дискреција.. Локација кај НУМЕ во Кисела Вода:)Каде кај Нуме во Кисела Вода? јас сум тука во близина
Стрпете се уште максимум месец дена, ке биде спремен хостелот топ наместен со екстра цени за клабери и топ дискреција.. Локација кај НУМЕ во Кисела Вода:)