Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пишете некој мајстор за скутери ако знаете...
Што му е на моторот и што треба да се прави,пиши ми во пп да видиме дали може да се среди
Дечки дај бе кажете некој што би можел да ми донесе комплет машина со електроника за yamaha majesty 250, кинезот мој пак си еба мајката,а деловите се скапи што не ми се ни исплаќа да го праам комплет ремонт кога за 100 евра плус имам машина од 250 јамаха маџестик пасува машината до штрав на мојот иначе ваков имам.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: hrn на 17 Април 2016, 20:08:53 pmДечки дај бе кажете некој што би можел да ми донесе комплет машина со електроника за yamaha majesty 250, кинезот мој пак си еба мајката,а деловите се скапи што не ми се ни исплаќа да го праам комплет ремонт кога за 100 евра плус имам машина од 250 јамаха маџестик пасува машината до штрав на мојот иначе ваков имам.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Шо е оваа Yiying,Glanc ili Nimeks?Sent from my E2003 using Tapatalk