Автор Тема: Patnicko kombe usluzen oglas  (Прочитано 2512 пати)

Отсутен toni.de

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
Patnicko kombe usluzen oglas
« на: 10 Февруари 2014, 19:38:50 pm »
Vaka : edno prijatelce bara Patnicko kombe od 98 god nagore od marka : Mercedes - Fiat - Opel - Ford - ili dr
Na rati so notarski dogovor isklucivo dava deckoto ucestvo
Site ponudi bi dosle dobredojdeni
« Последно менување: 11 Февруари 2014, 09:22:38 am zeroSignal »

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Patnicko kombe usluzen oglas .
« Одговори #1 на: 11 Февруари 2014, 00:33:49 am »
кога ке најде, нека ми каже и мене, и јас ке купам така...

кажи му да не се брљави со паметот, на рати физичко лице не ти продава... и мене ми идеа сега ми нудеа, на 3 рати, на 5 рати, ке сме се договореле за поскапо, ке додаел уште 2-300 евра за 10 рати дрн дрн дрн... ке ги бркам јас после за пари.. пази да не...

ако најде понуда за добро комбе од таа година што е некој спремен на рати да дава само со потпис на нотар (и жими мајка у договарање) и јас сакам.прво нека си одбере он што сака па другото што го имал во обзир нека ми каже податоци, и нека ми пренесе или он или ти ако може...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
« Одговори #2 на: 11 Февруари 2014, 01:17:34 am »
onak sto te buni bre  i mene mi nudea za cordobata na 3 ili 4 rati  mu vikam odma nema problem momce..Koga kje isplatis posledna rata  ete ti klucevi i notar i kje si zemes kolata inace adios..Eden od drugiot etnikum mi vika decko na rati daja zeam da vozam taksi !!!Okejj majstore ostaj ti 1va rata  ostaj vtora i na kraj eve ti kola i sozdravje da vozis a u megjuvreme zapisi kilometraza jas kolata nema da ja vozam kako ja gledas sea taka kje si ja zemes  + perena ods mene

Отсутен toni.de

• Јуниор
  • **
« Одговори #3 на: 11 Февруари 2014, 01:26:40 am »
Abe toa e normalno . Koga isplatis se togas prenos.
inace so notarski dogovor bilo sto da se desi (za nedaj boze) mozes na sud .

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5654
« Одговори #4 на: 11 Февруари 2014, 03:02:02 am »
Koga isplatis togas kolata a ne prenos.nema dago brkas za svoj pari posle..Zapisues km parkiras kola 2-3 meseca i cim isplati e sea bujrum

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #5 на: 11 Февруари 2014, 07:45:43 am »
Vaka : edno prijatelce bara Patnicko kombe od 98 god nagore od marka : Mercedes - Fiat - Opel - Ford - ili dr
Na rati so notarski dogovor isklucivo dava deckoto ucestvo
Site ponudi bi dosle dobredojdeni

Кажи кај има јас одма купувам. Тебе ти оставам 50 ЕУР што си го нашол човекот.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #6 на: 11 Февруари 2014, 09:00:22 am »
Пола од колите во Мк на отплата се продадени,за камиони скоро секој е така купен...Е сеа има секакви луѓе,со некој ќе се бркаш за парите со некој ке си поминиш ок...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
Одг: Patnicko kombe usluzen oglas
« Одговори #7 на: 11 Февруари 2014, 10:25:41 am »
Може со нотарски договор нема да имаш никаков проблем
Како гаранција ќе ја имаш трансакциската сметка ако има повеќе ќе ги пишеш сите и плус на уште еден член од семејството
во случај да не ти плати одма активираш извршител

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #8 на: 11 Февруари 2014, 10:47:26 am »
onak sto te buni bre  i mene mi nudea za cordobata na 3 ili 4 rati  mu vikam odma nema problem momce..Koga kje isplatis posledna rata  ete ti klucevi i notar i kje si zemes kolata inace adios..Eden od drugiot etnikum mi vika decko na rati daja zeam da vozam taksi !!!Okejj majstore ostaj ti 1va rata  ostaj vtora i na kraj eve ti kola i sozdravje da vozis a u megjuvreme zapisi kilometraza jas kolata nema da ja vozam kako ja gledas sea taka kje si ja zemes  + perena ods mene

влатче... очигледно ти не свати што бара тони (за пријателот). токму тоа е понетата што ја пишав... за така на рати може. ке му продадам. ама тој што бара патничко комбе да купи планира да плати прва рата, да го земе, да вози со него и да печали за следните рати... никој нема да ти даде тебе рати, па на крај да добие  возилото. то што ти го пишуваш е како да идеш и да купиш кола на рати во автосалон па когаке ги исплаиш сите пари да ти ја дадат колата... значи за 5-6 години...

и повторувам. и јас би зел патничко комбе на рати. нека биде и од 10.000 евра, некој екстра убав мерцедес. и ке му дадам на тој што ке ми најде како што вика бугар 50 евра, за услугата. дај ми комбето, на 1-ва рата 1000 еура, и јас ке идам да печалам а ти чекај пари. кога ке имам ке ти дадам. тоа сакав да кажам.. и после ке треба да се бркаме, бараме, тужиме и слично... што ми вреди на мене како продавач, нотарскиот договор и неговата трансакциона? ке го тужам? ок, ке го тужам... после колку време судот ке пресуди во моја корист? 1-2 години? па за тоа време повеќе од сигурно е дека ке сум го продал за кеш комбето и тоа е тоа... а и кога ке досуди во моја корист што тогаш? нема пари на трансакција, ке мора да ми го врати возилото изамортизирано и извозено, во богзнае каква состојба...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен toni.de

• Јуниор
  • **
« Одговори #9 на: 11 Февруари 2014, 11:38:44 am »
Onak nemora dackoto I da go vozi . Moze koga ke go isplati da go zeme . Samo pri davanje ucestrvo I 1 rata toj da zeme klycevi a ti voziloto - pred toa so zapisuvanje detalni poratoci - km I dr rab
I ne da go isplakja 10 god  . 1.5 god
Znaci se naigjaat lugje so davaat sami treba da se rasprasas

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #10 на: 11 Февруари 2014, 12:18:54 pm »
Onak nemora dackoto I da go vozi . Moze koga ke go isplati da go zeme . Samo pri davanje ucestrvo I 1 rata toj da zeme klycevi a ti voziloto - pred toa so zapisuvanje detalni poratoci - km I dr rab
I ne da go isplakja 10 god  . 1.5 god
Znaci se naigjaat lugje so davaat sami treba da se rasprasas

Има разноразни луѓе. Инаку добра идеја е. И јас одма би купил товарно комбе така. Гаранција - Франција за парите.