Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ова ми падна интересно бидејќи првпат гледам нешто вакво. Ако не се лажам тоа се дискови поврзани со менувачот? На сликата се гледа само еден но веројатно има и од другата страна нешто такво. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: NUME на 23 Јули 2011, 20:27:32 pm279 000 Нуме,нека не те чудат бројките,јас познавам човек кој со Москвич од 1976 година до сега има поминато 8000км,да осум илјади км
279 000
Цитат: MecheTo на 23 Јули 2011, 20:37:13 pmЦитат: NUME на 23 Јули 2011, 20:27:32 pm279 000 Нуме,нека не те чудат бројките,јас познавам човек кој со Москвич од 1976 година до сега има поминато 8000км,да осум илјади кмСе истурил од возење.Еднаш дури до Матка бил.... Овој е рекордер.навремето во овластен сервис ми доаѓа муштерија со корса ц, купена пред година дена.Отвораме налог и да запишам километража гледам 980км.Му викам, си се изнавозел?А тој ми вика, остај, еднаш дури до Матка бев.
Да, дисковисе со шапи и сместени се на менувачот. Исто е како и кај сите коли, само што за промена на плочки не се вади тркало
Може ја спрема за автомобил бомба
Разводник од Цитроен платина од југо. Втора проба (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: D@ni на 26 Јули 2011, 00:43:20 amРазводник од Цитроен платина од југо. Втора проба (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) Да ти направам едно електронско палење, да си ја сочуваш платинава од нагорување.