Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
prijatele cevki za kocnici ne se skapi imas kaj rampa tie so prodavaat i creva mislam deka e 150 den. metro sea brzo stavavme na edna kola
Цитат: MartinAlfista на 31 Август 2011, 20:04:07 pm16 вентилски Boxer од Алфа?Многу е скап , но ме интересира која цена е 16 вентилски Boxer од Алфа со инсталацијаИма еден во отпад 1.6 од Комбе (50евра) исти како на буба но има филтер за уље и тој ќе се растури или како што ми викаат другариве да видиме колку може до STOCK1.6 CT да се извади со турбо и кога ќе се скрши да се растури (е за беља ке се погоди па ќе оди) ама би требало да има 180КС како што пробувале други и да оди 14-13,8s на 1/4-400м
16 вентилски Boxer од Алфа?
Знае мрки за нив, он бара... профи ... црева... не бара такви.. бара црева... од 20 евра комад
Иди на опадот кај каска... баш пред некој ден комшијава кај мене фрли убави флакови со дебелина од 5-7мм
Другарче ... Во Куманово има една реставрирана Буба, и изгледа како вчера да излегла од салон ... Од страна на вратите има налепници Powered by PORSCHE ..Да се распрашаш дали има некои вакви проекти кои тие ги спонзорираат?
Ja би прашал, ама сум малце географски предизвикан ... Надвор од Македонија сум ...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И последните мои пари пак за колата ,изгледа овде ќе подзастане проектов до наоѓање на работа.