Автор Тема: 10 дроги кои не смеат да се користат при возење !!!  (Прочитано 16477 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Одг: 10 дроги кои не смеат да се користат при возење !!!
« Одговори #60 на: 04 Јуни 2013, 00:32:04 am »
Фала ви!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34147
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #61 на: 04 Јуни 2013, 00:37:19 am »
Заебете бе местачи вие нормални ли сте?
Абе доктор не ти презема никаква одговорност а камо ли квази-доктор.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
« Одговори #62 на: 04 Јуни 2013, 01:30:21 am »
ne se nafakaat i oni za vakov slucaj ko djidji nas ;)

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3029
« Одговори #63 на: 04 Јуни 2013, 10:36:52 am »
Џиџи пред неколку месеци еден доктор дојде од Данска (ова има студирано) и отвори своја ординација во Тетово. По потекло неговите се од гостиварско ама тој е роден, израснат и школуван во Данска. И татко ми слично како тебе има повредено кичма и неможеше да стане од кревет. После 2 терапии татко ми беше како нов. Исто така, дедо ми скрши колк и не му беше како што треба наместен уште од операција т.е едната нога му беше пократка од другата и докторов му даде вежби и колку толку се изедначија нозете. Многу го фалат и нонстоп има пациенти дека нели он има завршено факултет за ова.

Ако сакаш да ти дадам број да се слушнеш со него или да му ја пратиш сликава на маил да ти каже дали може да ти помогне.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3890
« Одговори #64 на: 04 Јуни 2013, 12:31:29 pm »
Слободно стави тука број. Баш ме интересира и мене за докторов, а верувам и на други ќе им се најде.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7691
  • Хорска Секција
« Одговори #65 на: 04 Јуни 2013, 12:59:48 pm »
Аман бе Џиџи...таман си мислев дека си се опраил, тоа пак...

Шала на страна, ама треба да пробаш еротска масажа со среќен крај. Појди на неколку масерки па ќе видиш која најубаво ти прија па да одиш на редовни третмани кај неа....

За лекарства за опушање пробај и питом коноп. Не јак ко тие шо ги наброја шо завршуваат на ИН, ама ќе те олбави ем на смеа ќе ти ја истера работата.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #66 на: 30 Јуни 2013, 18:44:02 pm »

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #67 на: 30 Јуни 2013, 19:30:35 pm »
Стааааара болка :( Кога имав 21 год. дигав прилично тешки апарати кои ги одржавав за една Хрватска фирма, а беа многу. После работев во сервис ЕИ Ниш, па имав свој РТВ сервис, па во Војна Болница на одржавање, па сега во приватна фирма водам сервис ... Од дигање друже, колку и да се трудиш правилно да се поставиш, не можеш секогаш и секаде да внимаваш, а често и нема кој во близина да ти помогне и мораш се сам.
Масажи ... Хммм веруј ми друже сите можни сум ги пробал, а одев и на ветеринари - само операција ми рекоа :( Овој Туран ми беше задња нада и стварно ми помогна, ама толку може - многу е заебан дефектот - ќе побарам слика ...

@S16-HGT
Фала ти, да видам колку ќе ме држи ова ...

ЕДИТ:

Она белото е нерв (останало уште незнам, 1/4 од него максимум), а тие две „огнени топки“ се делови од пукнатиот дискус кои се слободни (што е најопасно). Операцијата е високо ризична од причина што тука е сплетот на нерви и можам или да се парализирам , или да бидам со памперси или на хемо дијализа ... Пу, пу - СКРАЈА  да е !!!

Не ги цитирав сликите, да се чита поубаво

Можеби малку каснам ама, си бил во Дебар кај Хаџи Баланса, или како и да се вика? Со помин!
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #68 на: 30 Јуни 2013, 22:13:43 pm »
Сум слушнал, ама не сум бил. Знам неколку кои се задоволни од него... Фала на советот !

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
« Одговори #69 на: 30 Јуни 2013, 22:41:54 pm »
Редовна терапија, на 6 месеци...
Со по 15 ударна доза + 5 како олабавување...
За покрупни работи или долги стази при возење ке си кркнеш таблетка за да го спремиш организмот...
Јас се спремам за физикална...Требаше пред месец дена да одам, ама од тоа што не можам да стигнам секојдневно одлагам ради глупости...Од понеделник дефинитивно одам да си земам упут, и правац воена, пошо приватниве ем ми зимаат плаво картонче ем ми наплаќаат како да не сум им дал, па двојно се богатат...
И тоа е тоа...
Еби му мајката...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #70 на: 30 Јуни 2013, 23:00:21 pm »
Сале, само пливање му е мајката. Еве 5-6 пати до сега бев на базен и подобро ми е! Утре вечер пак идам со Наде од 22ч., ако сте со Габи за едно освежување - welcome!

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
« Одговори #71 на: 30 Јуни 2013, 23:02:53 pm »
:) Фала на покана...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 804
  • Opel zafira 2.0 125 kw
« Одговори #72 на: 09 Јули 2013, 00:23:44 am »
Стааааара болка :( Кога имав 21 год. дигав прилично тешки апарати кои ги одржавав за една Хрватска фирма, а беа многу. После работев во сервис ЕИ Ниш, па имав свој РТВ сервис, па во Војна Болница на одржавање, па сега во приватна фирма водам сервис ... Од дигање друже, колку и да се трудиш правилно да се поставиш, не можеш секогаш и секаде да внимаваш, а често и нема кој во близина да ти помогне и мораш се сам.
Масажи ... Хммм веруј ми друже сите можни сум ги пробал, а одев и на ветеринари - само операција ми рекоа :( Овој Туран ми беше задња нада и стварно ми помогна, ама толку може - многу е заебан дефектот - ќе побарам слика ...

@S16-HGT
Фала ти, да видам колку ќе ме држи ова ...

ЕДИТ:

Она белото е нерв (останало уште незнам, 1/4 од него максимум), а тие две „огнени топки“ се делови од пукнатиот дискус кои се слободни (што е најопасно). Операцијата е високо ризична од причина што тука е сплетот на нерви и можам или да се парализирам , или да бидам со памперси или на хемо дијализа ... Пу, пу - СКРАЈА  да е !!!

I jas imam nekoja slicna maka.Mi nudat nekoi magnetni silver pojasi pa bas me interesira dali videl nekoj arno ili se pak nekoj top sop  finti.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #73 на: 23 Јануари 2014, 19:58:31 pm »