Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Pozdrav do Tommy!!!Chestito neka ti e,i da si pominesh mnoguuuu kilometri i so srekja da si ja vozish!!!!Se nadevam deka Golfot e vo pravi race.Gledam ima neshto nejasno pa ako moze da vi pomognam...Za toj famozniot podpirac za raka sto go pishuvate,jas ne go sakav..bidejki licno mi smetaat takvi pomagala,a za takov tip na vozilo "ednostavno ne sakam"i zatoa go poracav bez podpirac za raka,bez pepelnik i bez radio.Mislam deka ako si ljubitel na takvo vozilo,deka nemash potreba od takvi podpiraci...Sto se odnesuva do radioto,koga ja poracav kolata isto taka poracav i Kenwood Navigacija i toa top modelot i chineshe dobri 1600 evra,a kako sto gledam i stoi seuste na kolata.Dodatno vo Turbo Speed od Solun mu stavija Blow Off-Ventil i so nego go dobi toj fantasticen zvuk koga se menuvaat brzinite,isto mu beshe staven Carbon Intake Filter od BMC porachan preku B&B tjunerska kukja od Germanija.Voziloto e redovno servisirano vo Porshe Skopje i mi stojat site fakturi i mozes da gi dobies vo sekoe vreme.Golfot beshe vo besprekorna sostojba i beshe bez nitu edna grebantinka..taka i go prodadov,isto kako da e momentalno kupen od salon.Vo momentot na prodavanjeto na kilometrazata imashe 63.000km.Napred imashe zameneto edna maglenka dolu desno i kapakot okolu nea.Kolata beshe cuvana kako malo bebence...Samata boja Black Magic Pearl Effect ja pravi uste poagresivna.Vo sporedba so drugite boi,crnata mu e najdobra...licno sum go sporeduval so drugi.Inaku zaedno stignaa so beliot od Bitola,samo sto toj e so 3 vrati i bez ksenonski farovi.Imam videno crven vo Gostivar,Silver vo SK na Ceski tablicki,i uste eden crn vo SK so Gostivarski tablicki.Vo Solun mu napravivme demo test vo Revo Technik i silata se pokaci na 310 ks..i da ne ti pishuvam sto se slucuvashe Sega nemas potreba da go barash Solun ili druga drzava,ovde mozes da ja zavrshis rabotata vo SK vo Tuning Garage-Revo Technik Sto se odnesuva do limitiranata serija i plockite,toa kaj VW go nema vo sporedba so drugite.I predhodno sum vozel limitirani serii : 1991g-Golf GTI G60 Edition ONE,1999g-Golf GTI 16V Edition 20 i ovoj 2008g-Golf GTI Edition 30 i nitu eden nemashe plocka so nekoj si reden broj.Za ovaa vozilo drugarce,ti sovetuvam da si kupish eden dobar Anti Radar za da ne te boli glavata...jas vo nea koristev VALENTINE ONE i odlicno si ja vrshese rabotata!!!Sekoe dobro i sto i da ti treba slobodno me izkontaktiraj..pozz
EmporioCaffe беше првиот сопственик на ѕверов ?
Tommy Lucky bastard...САи удрил ептен на право место. А за дечково секоја чест. Ќе го чекаме ко ќе продава следна кола
Supersprint downpipe bez kat-aMilltek catbackForge usis (CAI)Forge oil catch canForge BOV (koji je prebacen sprijeda)Upsolute remapUkratko, usis, ispuh i remap.. Izmjerenih 282 ks.. Еве што има еден мој познаник од Загреб на ист голф како твојов
Прекрасна кола. Дај бе кажете кај има од тоа бунарот со пари да брцнам малку Гледам сите беснотии возите...преправате а јас пипер во очи неам да си фрлам, а докторат спремам...
Бунарот го затрупа снег и јас тоа сакав