Автор Тема: Инсталирање на паркинг сензори  (Прочитано 43305 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Одг: Инсталирање на паркинг сензори
« Одговори #15 на: 08 Јули 2011, 15:24:45 pm »
fala, inace ve lazat imase poise piva...

Мислиш не знаме ние....?  ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #16 на: 08 Јули 2011, 17:19:05 pm »
Браво браво, честито сензори! Со среќа да ти пиштат! И сосема добро можам да разберам зашто не ти давал Гојдо да гледаш додека Гугл ти ја расштрафувал колата. Немафте фазла ситници на крај?

Одлично средно, браво за Гугле, педантно!

Хахаха, замисли немаше вишак (бар мене не ми кажаа ;D ) Гугле се пикна у работилницата и вика, брзо дур не видел Ѓиѓи дека му праам дупчиња ... Мораше со пиво добро да ме залијат иначе, незгодна работа :D
Браво за сработеното и за екипата! Со здравје да ти титкаат сензорите Џиџи. Овие сликите со кантата некако сумливи се, од слика во слика, како помалку пива да има :D :D :D

Не е една корпа :) Оваа е на влезот ;)
Со здравје да си ги служиш Џиџи ;)

Фала Јове, да си купиш и ти со камера и монитор!
Еееее Џиџи бе... сеа количево е со опрема фул+++

Браво за екипата што го работеше овој захват :)

Заједно смо јачи ! :P

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #17 на: 08 Јули 2011, 17:27:48 pm »
гледам гледам, на првите 2 слики, викам и нема некоја разлика од мојата Астра ...

кад оно, све видиш кад ти падне мрак на очију ...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #18 на: 08 Јули 2011, 18:14:40 pm »
Знаеш што, да видите да пробаш да и ги смените дидите, или некоја фолија на паркинг метаров да му се смени бојата на диодите да не ти двои од шалтаблата

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #19 на: 08 Јули 2011, 18:25:30 pm »
Знаеш што, да видите да пробаш да и ги смените дидите, или некоја фолија на паркинг метаров да му се смени бојата на диодите да не ти двои од шалтаблата

Не бе, снимав со мобилен и ги меша боите :) Инаку исти се диодите (како на сликата со 0,7 м - портокалови) ;)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #20 на: 08 Јули 2011, 18:39:21 pm »
Да не му дадовте и на мобилниот пиво?

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #21 на: 08 Јули 2011, 18:42:40 pm »

Не бе, снимав со мобилен и ги меша боите :) Инаку исти се диодите (како на сликата со 0,7 м - портокалови) ;)

Ок ок, сугестија :) знам дека сакаш пиц пец све да биде...

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #22 на: 08 Јули 2011, 19:02:02 pm »
Да не му дадовте и на мобилниот пиво?

Хехе искрено по грешка се напи и он :)

Ок ок, сугестија :) знам дека сакаш пиц пец све да биде...

;)

Отсутен proff

• Редовен
  • Пораки: 1441
  • no comment at the moment
« Одговори #23 на: 09 Јули 2011, 11:18:50 am »
Well done :) Секоја чест дечки. Djidji баш поради тоа што ставаш задни паркинг сензори немораше да го мачиш google да го монтира дисплејот. Доволно ќе беше да го сместиш негде назад во багажникот и да се базираш само на звучниот сигнал и онака само тој ти е од корист кога враќаш во рикверц :) ...но, џабе зборам не си ти случајно џиџи... уживаш во џиџиња шо ќе светкаат во кола :)
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен proff

• Редовен
« Одговори #24 на: 09 Јули 2011, 11:22:04 am »
А ова ви е за следниот пат кога ќе монтирате нешто да си набавите вакво "даљинско" за пиво :)))))))

[датотека избришана од администраторот]
Иста грешка неможиш да повториш два пати. Вториот пат тоа не е грешка туку твој избор!

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #25 на: 09 Јули 2011, 11:44:51 am »
Well done :) Секоја чест дечки. Djidji баш поради тоа што ставаш задни паркинг сензори немораше да го мачиш google да го монтира дисплејот. Доволно ќе беше да го сместиш негде назад во багажникот и да се базираш само на звучниот сигнал и онака само тој ти е од корист кога враќаш во рикверц :) ...но, џабе зборам не си ти случајно џиџи... уживаш во џиџиња шо ќе светкаат во кола :)

Хехехе фала професоре, да си купиш поубави ;) За дисплејот и ја мислев така како тебе, ама Гугле вика - ако ги местиме, да ги наместиме како што треба, башка Астрата е закон кола за влечење кабли низ неа со прекрасни и лесно достапни канали и тн.
За џиџи-ња што светкаат... :) незнам, све си има свое - сакам убави, колоритни, практично-интелигентни и весели гаџети :D

Отсутен proff

• Редовен
« Одговори #26 на: 09 Јули 2011, 12:32:39 pm »
И без да кажеше шо сакаш јасно е ко ден каков човек ја има таа Астра - перфекционист :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #27 на: 10 Јули 2011, 01:03:34 am »
Гугле дај фотка од пирамидата пред да се префрлиме на ракија.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #28 на: 14 Јули 2011, 01:07:59 am »
fala, inace ve lazat imase poise piva...

Мислиш не знаме ние....?  ;D

abe neznam dali znaete ili ne ama eve gi dokazite...ova bese definitivno na krajot...sepak fali use edno pivo toa si go zaboraiv u zamrznuvacot i si go ispiv sam na raet vo tisina...:)

pa mi stana interesno i si poigrav...

i ispadna ova...

pozz...

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #29 на: 14 Јули 2011, 01:38:53 am »
 ;D ;D ;D google ti si skapal od maanje piva, a preeska mene mi baras pivo ebate pijandurata, nego spremaj se mi stignaa i mene naracanite senzori za rikverc za kolegata ke te vrbuva kaj i da e  ;D ;D ;D