Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
калибрич денес оди на операција за 4 нови амортизери, пропратно бидејќи беа запечени споните на летва (и се оштетија при демонтажа) за жал ќе мора и тие да бидат заменети (немаа луфта). believe it or not, на колата сеуште стои фабричката GM суспензија (јабучици, амортизери, буфери, манжетни итн), и ништо никогаш не било чепнато, што по мене е добар и веродостоен индикатор дека колата е со реална километража. .. уште еднаш многу ми е криво за споните на летва, ама нема назад.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)кога последен пат сте виделе не кородиран централен штраф и мутер? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ovie mislam se vaka,ako vidis od poblisku nemaat dupka za straf kade bi se zastrafilo centralnoto kapace...Jas za moite nikako da najdam centralni kapaci,dodusa i se nemam mnogu posveteno,ke treba da porabotam na toa denovive.