Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
GT-R vs Veyron? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Tocno e deka e e best buy za parite, ali treba da projde preku Porse, Ferari i Corvette za da se istopori do Veyron...barem na pravec.
Шо фино го образложи. Одма за вејрон се фатија децата... Фурни треба да се јадат за до ZR1. Далеко е Вејрон ако одеш со ГТР."This is in a different league. This is an F15, in a world of propellers."A тек, Суперспорт...
Цитат: Deni на 03 Јули 2011, 13:22:09 pmШо фино го образложи. Одма за вејрон се фатија децата... Фурни треба да се јадат за до ZR1. Далеко е Вејрон ако одеш со ГТР."This is in a different league. This is an F15, in a world of propellers."A тек, Суперспорт...Муабетот беше за модифициран гтр, дали може да се справи со вејрон со иста коњажа. Прво прочитај не туку се пали по зр1, никој не ја ни спомна!
Исто како што модифицирана Форд Фиеста може да се справи со ГТР.
Мене ми е сомнително видеово, некако како да е местено да оди побрзо или се лажам.... Ај видете малку подобро...
Цитат: Deni на 03 Јули 2011, 14:16:40 pmИсто како што модифицирана Форд Фиеста може да се справи со ГТР. Епа тоа е де, само дечкото од првата страна пиша нешто као.. нема шанси да се стигне вејронот никако.
ако разгледаш поубо,ке видиш дека со на Рики му пишав,дека е возможно ГТ-Р да го стигне и да го замине Вејронот,само треба да е многу гибан во моторот....
Цитат: Schmitt на 03 Јули 2011, 18:16:22 pmМене ми е сомнително видеово, некако како да е местено да оди побрзо или се лажам.... Ај видете малку подобро... Може е и трик, на удолница снима... и затоа малце чкрипна...
da drugarce moe ama i ti treba da znaes deka sekoja modificirana kola so nekoja konjaza e pobrza od kola proizvedena fabricki so taa konjaza..