Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Pa so ako se rasipe? Ako greskata e vo gresna specfikacija na uljeto mi e gajle koga kje se rasipe. Ima da si plati i te kako
Цитат: darko mk5 на 05 Септември 2013, 15:21:07 pmPa so ako se rasipe? Ako greskata e vo gresna specfikacija na uljeto mi e gajle koga kje se rasipe. Ima da si plati i te kako а како ке докажеш дека е до маслото и грешна спецификација?ај да речеме (да претпоставиме дека изнајдеш невозможен начин и) ке докажеш... како ке докажеш дека они туриле воопшто грешно масло?
Ti si nesto kao vidovit ili na site "fehlerwagen-i" na 170k im crka bregasta od loso ulje. Fala bogu sto stalno stavam dobro ulje pa moze kje tera i do 200
Ке тера Кај мене е 1.9 ПД и еве го накај 230 000 има поминато и сеуште не пукнало ништо
Ufffffffff me isplasivte be luge aman......... jas imam 5ka, 1.9 TDI PKC, pisuva na sobrakajnata i dosega odkako go imam(175.000 km) koristev Mitsubishi ulje so ima VW spec 505.00........... sum ja utnal rabotata izglea..? Marsher, any comment ?
Јас работев кратко во еден официјален ВЊ сервис,таму се ставаше масло кастрол од 200л буре кое се точеше во оригинал шишиња на вњ,и како такво се наплаќаше по 1100 ден за литро.