Автор Тема: Audi a4 2.7 TDI 254hp SPORT (multitronic)  (Прочитано 78758 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Audi a4 2.7 TDI 254hp SPORT (multitronic)
« Одговори #165 на: 25 Јуни 2011, 00:17:08 am »
А бе дечково мислеше дека е ова форум за зуби миење,па затоа проба да лаже колку коњи има а
удито ама и затоа никој не му верува! :)

ne mislev nisto drugar toa e toa

ja sum vo oh malce da se izbanjam, opelot ne mi mrda poise od 160 na avtopat
 inaku zdravje od pon
a vo soobrakajna e 190 toa odma mozam da vi kazam i slikam ja gi baram dokumentite od carina a tamu od carina e 254 tocno a vo soobrakajnata e od normalen 2.7 tdi radi pomali davacki ili taka nesto nz toa stariot si sreduva vrski vrski :) kako i za sleperite i ostali vozila sto gi uvezuva
ps ako nekoj saka auto neka kaze vrhunski kvalitet 
 A covekot koj go ima vozeno osven tatko mi (soferot) kaza na 250 ima granicnik i elektronski go blokira

ako 190 konja ne ide poveke od 240 ova na 250 ima blokada inace bi idelo uste nekoj 15km

momentalno sum na plaza i od mob vi pisuvam be apasi :D ova se vika ljubov kon forumot :D

pozzz se citame vo pon i gledajte formula vikendov :)

Не си ти крив, открив каде лежи проблемот

Аудито му пишувало 190, царинава наша интелегентна ( 10 + 20 собираат со дигитрон ) ги помножила 190 со 1.33 мислејќи дека се киловати и добиле цифра од 254 коња.  ;D

Тоа е еден вид на Custom Tuning ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ne znam bratce mene ne mi znacat nisto posie 64 konja dali 190 ili 254 da se blamiram koga kako i da e koga ke go stisnam vlece nenormalno jako! Ja slusnav i vidov taka taka i pisav a ako ne e, ne e

Па со 190 коња треба да влече.

Отсутен Kalimero Nema Pravda

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
  • Racing is state of mind
« Одговори #166 на: 25 Јуни 2011, 00:18:35 am »
Цитирано:

Графирано 280 , досега макс 262km/h
A covekot koj go ima vozeno osven tatko mi (soferot) kaza na 250 ima granicnik i elektronski go blokira

Да бе....ја сум роден 1980 ама има 41 година...како воа мајку му?
Дете ој легни си не туку не мафтај!

:)
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
« Одговори #167 на: 25 Јуни 2011, 00:21:15 am »
Сто посто сте испомешале киловати и коњски сили... Поздрав Dux ме замисли со Охридов, да тркнам малку.

• Јуниор
  • **
« Одговори #168 на: 25 Јуни 2011, 00:25:01 am »
Сто посто сте испомешале киловати и коњски сили... Поздрав Dux ме замисли со Охридов, да тркнам малку.

dojdi brat ja sum tuka do nedela max pon nema mn narod ladnicko e top e! Se dise! Za razlika od sk. Pa moze da pojdeme na karting ke idam utre da go vozam da vidam sto tolku go falat
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #169 на: 25 Јуни 2011, 03:40:55 am »
А бе дечково мислеше дека е ова форум за зуби миење,па затоа проба да лаже колку коњи има аудито ама и затоа никој не му верува! :)

ne mislev nisto drugar toa e toa

ja sum vo oh malce da se izbanjam, opelot ne mi mrda poise od 160 na avtopat
 inaku zdravje od pon
a vo soobrakajna e 190 toa odma mozam da vi kazam i slikam ja gi baram dokumentite od carina a tamu od carina e 254 tocno a vo soobrakajnata e od normalen 2.7 tdi radi pomali davacki ili taka nesto nz toa stariot si sreduva vrski vrski :) kako i za sleperite i ostali vozila sto gi uvezuva
ps ako nekoj saka auto neka kaze vrhunski kvalitet 

ako 190 konja ne ide poveke od 240 ova na 250 ima blokada inace bi idelo uste nekoj 15km

momentalno sum na plaza i od mob vi pisuvam be apasi :D ova se vika ljubov kon forumot :D

pozzz se citame vo pon i gledajte formula vikendov :)

Слушај значи докажи дека е 254 коња, иначе дека не ти веруваме ништо...

Да не ме сватиш погрешно, ама лоша слика сам за себе си правиш... со овие луди бројки.

• Јуниор
  • **
« Одговори #170 на: 25 Јуни 2011, 10:15:07 am »
znam brat fala bogu nema da se blamiram za 64 konja plus ili pomalce taka znam taka pisav
a ako bilo do lazenje kako sto nekoi rekoa pogore ili deka nekogo sum maftal neka mi prosti ali ako bese za lazenje mozev da recam deka i corsata ima 100 konja ali si kazav kolku sto ima isto kako sto znam i za audito znaci ne e do lazenje ne lazam nikogas, mozebi loso sum razbral sto ne mi se veruva 
Ayrton Senna

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #171 на: 25 Јуни 2011, 10:19:25 am »
како и да си разбрал се ке заборавиме коа ке видиме скен од сообраќајната......

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #172 на: 25 Јуни 2011, 11:05:10 am »
a ako bilo do lazenje kako sto nekoi rekoa pogore ili deka nekogo sum maftal neka mi prosti
Абе не се извинувај :) нов си на форумов сеуште ама со тек на време ќе приметиш како се лаже на големо и мало тука. :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #173 на: 25 Јуни 2011, 11:09:47 am »
a ako bilo do lazenje kako sto nekoi rekoa pogore ili deka nekogo sum maftal neka mi prosti
Абе не се извинувај :) нов си на форумов сеуште ама со тек на време ќе приметиш како се лаже на големо и мало тука. :)

Далеку од тоа дека немаме лажачи овде на форумов...само лажат по софистицирано, ги бива овој малце не го бива, малце поише, од една лага влева у друга, три реда погоре не чита шо напишал па се заглавува па после проба да се извади и на крај до кочан...;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #174 на: 25 Јуни 2011, 11:59:19 am »

Далеку од тоа дека немаме лажачи овде на форумов...само лажат по софистицирано, ги бива овој малце не го бива, малце поише, од една лага влева у друга, три реда погоре не чита шо напишал па се заглавува па после проба да се извади и на крај до кочан...;D

Mитоман ???

• Јуниор
  • **
« Одговори #175 на: 25 Јуни 2011, 13:23:33 pm »
ccc kakvi luge ej :D ako ja i takvi ve sakam

inace ne e cudo sto ne znam da lazam, nikogas ne lazam.
99% ne 1% koga se mora :D hahah

« Последно менување: 25 Јуни 2011, 13:31:11 pm duX »
Ayrton Senna

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #176 на: 27 Јуни 2011, 16:09:19 pm »
inace ne e cudo sto ne znam da lazam, nikogas ne lazam.
Абе ај ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #177 на: 27 Јуни 2011, 16:20:46 pm »
Кај мене пишува дека на 198km/h компјутерот го гуши дотокот на гориво за да не оди побрзо автомобилот...а автомобилот оди бар уште 10km/h повеќе, т.е. 210km/h...

Патем, дај пушти еден скен од документите и да ги расчистиш дилемите на читателите околу коњите во сообраќајна и во документација од продавница.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #178 на: 27 Јуни 2011, 18:43:36 pm »
Кај мене пишува дека на 198km/h компјутерот го гуши дотокот на гориво за да не оди побрзо автомобилот...а автомобилот оди бар уште 10km/h повеќе, т.е. 210km/h...

Патем, дај пушти еден скен од документите и да ги расчистиш дилемите на читателите околу коњите во сообраќајна и во документација од продавница.

И тоа има и слика и клип дека маздулето иде 210(ако не се лажам)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #179 на: 27 Јуни 2011, 23:18:48 pm »
Ke da e Cuore e 99% vo pravo so presmetkata. :)
Batalete kako i da e.
« Последно менување: 27 Јуни 2011, 23:22:07 pm Stratro »