Автор Тема: Слики од сообраќајки во Македонија!  (Прочитано 5854 пати)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Одг: Слики од сообраќајки во Македонија!
« Одговори #15 на: 11 Јуни 2012, 18:42:00 pm »
Застанува човек со нов џип на црвено.... од позади го удира пежо 206 и го кршат браникот. Излегува човекот и нормално си бара да се повика полиција и да се направи записник. Еден од четворицата батки од пежото вади полициска значка и му вика дека нема потреба од записник дека тие се полиција и дека може да се разотидат секој на своја страна и да си ги поправат возилата на свој трошок. И покрај тоа човекот од џипот инсистира да се повика полиција и да се види кој е крив. Тогаш еден од четворицата вади пиштол и му наредува на човекот да извади 100 евра за да се купи нов браник за пежото. Пошто човекот немал толку пари во џеб батките го тераат да идат до кај него дома за да им даде пари. Му ги земмат парите и со пиштолот му се закануваат да не повика полиција бидејки знаат кај живее и дека лошо може да го снајде. Ова се дешава во Скопје сред бел ден пред околу 5-6 години. Е тоа може да ти се случи во Македонија. Ни крив ни должен да го јадеш стапот.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #16 на: 11 Јуни 2012, 18:44:47 pm »
Немало никој наоколу? Требало да се јави во полиција, не пиштол - свети пиштол. Со добар адвокат тие ќе си полежеа, а он ќе си имаше доста кеш заради претрпен страв - и слично.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #17 на: 11 Јуни 2012, 18:46:29 pm »
Да Дени требало.... ама го фатило страв од оружјето и завршила приказната како што завршила.....

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #18 на: 11 Јуни 2012, 19:17:29 pm »
pred 5-6 godini bese druga prikazna,sega e drugo

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43924
  • Il Moderatore
« Одговори #19 на: 11 Јуни 2012, 19:24:43 pm »
Сакам темава на врвот да стои.  Добро би било доколку се објави на насловна на Кар Клуб.
Темава ја отварам со цел некој да не на*бе ни крив ни должен.
Темата нема потреба да се става за леплива (sticky) а и без потврдени информации не може да биде на carclub објавена. Ако секоја тема со преварантска конотација се става како стики, тогаш кај ќе биде крајот на форумов... Точно е дека заслужува внимание и треба да го добие - ама како и од сите други превари - и од оваа треба да се чуваме подеднакво.

Ако некој друг модератор се сложи со твоето мислење, нека ја направи стики, јас лично мислам дека нема потреба, и покрај тоа што сочувстувам со пријателот твој и го разбирам твојот револт.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #20 на: 11 Јуни 2012, 19:45:13 pm »
Тогаш нема потреба да ја има темава за приказни кажување, избришете ја.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #21 на: 11 Јуни 2012, 20:04:53 pm »
Ок е да се сподели мислење, и да се каже дека постојат вакви работи. Верувам дека чоекот не е единствен што му се има случено таква лоша неправда затоа што некој има повеќе моќ. Не е лоша темата...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #22 на: 11 Јуни 2012, 20:29:46 pm »
Точно е дека заслужува внимание и треба да го добие - ама како и од сите други превари - и од оваа треба да се чуваме подеднакво.

Ако некој друг модератор се сложи со твоето мислење, нека ја направи стики, јас лично мислам дека нема потреба, и покрај тоа што сочувстувам со пријателот твој и го разбирам твојот револт.

Не му треба внимание или созалување, темава како што напоменав е со друга цел да се ставаат слики со цел дека може на некој да му помогне.
Не да биде рекла казала.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7344
« Одговори #23 на: 11 Јуни 2012, 20:37:37 pm »
A бе вадам мобилен и одма СНИМАМ што се дешава, секако доколку ја не сум крив ...

Нека дојде некој во таа моја нервоза и бес и нека ми каже дека не смеам ...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #24 на: 11 Јуни 2012, 20:42:36 pm »

Не му треба внимание или созалување, темава како што напоменав е со друга цел да се ставаат слики со цел дека може на некој да му помогне.
Не да биде рекла казала.
Не нему, темата и муабетот си заслужуваат место тука. Таман работа на пријателот да му треба. Се надевам добро заздравува.
@Tomy, мене кога ме акна автобусот, од позади прво тоа направив. Мобиљката и сликај. Ни како ни што ни колку. Ама некој што ќе заврши у болница недајајбоже, не може тоа да го прави.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #25 на: 11 Јуни 2012, 23:20:32 pm »
Да ме удри и да ми бара пари...? Пиштолот во газот ќе му го напикам ама со рачката нанапред да не може да си го извади...нека пука ако има јајца...нека ме убие!

Ама ако нема муда...нека си резервира 20 дена во шок соба!

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #26 на: 11 Јуни 2012, 23:22:56 pm »
Да, точно е дека сега е подруго, ама за жал и полошо. Многу сила добија блиските на власта. Не сакам да зборам повеќе и ова е многу, можам да бидам погрешно сфатен.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #27 на: 12 Јуни 2012, 00:45:01 am »
Да, точно е дека сега е подруго, ама за жал и полошо. Многу сила добија блиските на власта. Не сакам да зборам повеќе и ова е многу, можам да бидам погрешно сфатен.

bliskite na vlasta ne bi postapile vaka

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 378
  • ? ? ?
« Одговори #28 на: 12 Јуни 2012, 09:07:23 am »
Тие галантно и магично бидуваат невини, како Ален на пример

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #29 на: 12 Јуни 2012, 10:14:02 am »

;D