Има, свирење и пцуење. Дома ко ќе дое ќе го прогонува фактот што го свиреле и пцуеле. Можда и ќе се опраи, а можда и не
што ке го прогонува дома? ФАКТ некаков? ти се зезаш или...? ене го ново лисиче и аеродром е пуно сељачаана... претрчуваат на нивно црвено по пешачки, арно и дошле до него... ама се симиња од автобус и праволински пред или позади него иде директ преку булевар, се качуваат на новите жардињери по трева и пак другата страна на булеварот... и кога ке им свирнеш се понаша, фаци прави, крева раце у стилот ПА МЕ ГЛЕДАШ ЛИ... се обидувам да бидам мирен и сталожен... им одбивам на глупост дека се проста и исфрустрирана маса... знам дека е фрустрирачки во пеколов со автобус да се возиш, ама си седел до сега во него или си стоел, па протегни нозе бе 3-40 метра, напрај циркулација на крв во нив, до пешачки толку има помеѓу секоја автобуска... и јас не сум се родил во кола ебате... сум идел и јас со автобус и тоа ме влечкала мајка ми сама уште од 2 години, па цело основно со автобус освен пола 7-мо и цело 8-мо, па цело средно до 4-та година и тука веќе имав своја кола... па не се малку, 12 години со автобуси знам како е, ама па има и ред и закон по тоа прашање... кога ке ми крене рака или ако недај боже опцуе, се вадам од такт ама си седам мирен колку што можам... порано од кола им излагав сега веќе не... треба ептен да ми направи некој срање за да му застанам и да му излезам од кола... ке извади некој пиштол и ке зацрни ми фамилија... се ненормално е во државава...
ама во задње време гледам дека и само да му закочиш и да тргнеш у рикверц, патиките у гз ке ги стаат од бегање, а не си направил ништо... ваљда истите мисли ги имаат и они у глава... ама па дека ФАКТОТ што си го пцуел и свирел па и застанал ке му биде у глава... е тоа тешко... другиот ден па иста песна...