Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
fala na site ...za familijarno auto postujem samo ogromniot gjepek kako pestera e ali pa zatoa ima oskudacija pozadi na zadni sedista za patnici...koj da sedne pozadi nozete vo grlo kemu stojat...toa e edinstvena mana za cordobata ali sto e toa e ibiza so gjepek.
vidi i benzinov nema nesto strasna potrosuvacka ..jas idev isto na taa kombinacija so promena na gumi da omeknam malce amortizacijata i se rasprasav da stavam od segasnite 195-55-15 da idam na 195-60-15 il 185-60-15 ama mi izvadija nekoj kalkulatori vika za pozadi moze ali napred bi zakacuelo i mi rekoa stavi si ali na tvoj rizik...e sega vidov edna cordoba vo grad so gumi 195-60-15 na site 4 trkala ama treba dase pravam blesav dago cekam gazdata dago prasuam..pa ako ima nekoj informacija okolu goleminata na gumite neka kaze...cekam sekakov sovet
nesto razgleduvav okolu forumov i mi padna okce na foliive za prozori pa gledam treba atest matest ???treba li dase atestiraat foliite ili seuste moze dase zaobikoli toa dane go lapnes od nekoj cajkan ??