Автомобили > Генерално за Автомобилите
Квалитетот на VW.
Tischläufer:
А која е поентата да се биде најголем производител на автомобили? Кого задоволува тоа:?
Deni:
--- Цитат: Z128 на 20 Септември 2012, 14:02:21 pm ---Имајќи ја предвид намерата на VAG да стане најголем прозводител на светско ниво, очекувано е тоа да се одрази на квалитетот. Тој тренд е започнат, за жал.
--- Крај на цитатот ---
Toa времето ќе покаже. :) :) :)
Z128:
@Falanga: Акционерите ;D
ikeyaro:
--- Цитат: Z128 на 20 Септември 2012, 14:02:21 pm ---Имајќи ја предвид намерата на VAG да стане најголем прозводител на светско ниво, очекувано е тоа да се одрази на квалитетот. Тој тренд е започнат, за жал.
--- Крај на цитатот ---
Јас па мислам обратно. Имајки ја желбата за тејковер на целиот пазар, најбитно им е квалитетот пред се, како и што се покажува со 75% од сите модели и зголемени побарувачки. Ама сепак, ќе видиме, мада јас лично се сомневам дека ќе прават неквалитет.
А нормално со текот на времето, што поново - тоа покомплицирано и повеќе изложено на разни дефекти.
Deni:
--- Цитат: ikeyaro на 20 Септември 2012, 14:14:51 pm ---
--- Крај на цитатот ---
Јас па мислам обратно. Имајки ја желбата за тејковер на целиот пазар, најбитно им е квалитетот пред се, како и што се покажува со 75% од сите модели и зголемени побарувачки. Ама сепак, ќе видиме, мада јас лично се сомневам дека ќе прават неквалитет.
А нормално со текот на времето, што поново - тоа покомплицирано и повеќе изложено на разни дефекти.
--- Крај на цитатот ---
А со користење на заеднички делови како следното подвозје и цената ќе е поконкутентна. Со што директно добиваат крајните корисници.
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија