Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418187 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Денес на рузвелтова наеднаш се запали рено флуенс, такси возило

Пламна шо да кажам наеднаш изгоре, пожарна дојде прилично брзо и го изгасија за помалце од минута.

Човекот рече како инсталацијата околу кокпит дека се запалила прва.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5202
На ладново сега се пуштаат бришачи, вентилатори, греачи.... и ако не чини нешто одма ќе си счури.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Па таксиста бе да нема пп апарат... срамота!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Абе види како пламна набрзина јас мислам тој избегал наеднаш да спаси глава, не верувам дека му текнало да вади и да гаси иако не верувам дека имал

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Излегов да се повозам малце по снегот вчера вечерта накај 1, си возам 50 по теодосиј гологанов и еден со Q3 вози на 33мм од мој заден браник а може да ме помине има две ленти, му пуштив 4 жмигавци али џабе. Пред семафорите кај гоце студенскиот се тргнав на страна кај автобуската и он да сврти десно на семафорот излизга и се бапна во тротоарот на спротивната лента, среќа немаше живо пиле и си продолжи ко ништо да не се случило не ни излезе од кола.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Па тоооооооооооо..........

Отсутен tjolie

• Редовен
  • Пораки: 1270
Излегов да се повозам малце по снегот вчера вечерта накај 1, си возам 50 по теодосиј гологанов и еден со Q3 вози на 33мм од мој заден браник а може да ме помине има две ленти, му пуштив 4 жмигавци али џабе. Пред семафорите кај гоце студенскиот се тргнав на страна кај автобуската и он да сврти десно на семафорот излизга и се бапна во тротоарот на спротивната лента, среќа немаше живо пиле и си продолжи ко ништо да не се случило не ни излезе од кола.

сигурно е бил во папуча, па да не му влезе снег да си натопи белите чорапи. ке му дојде аклот да си купе зимски гуми. убаво си направил, си отценил дека возачот е тутурутка, а такви на вакво време има бааги, подобро избегни расправии и замарања, пушти ги нека кршат глава.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Заебана рефлексија која ја имаат скоро сите во ваква ситуација.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Имаше време да прикочи да го пушти голфот, ама не ни го примети дека ќе сече.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен brm brm

• Редовен
  • Пораки: 2653
Голфот прв почна да кочи, ама во последен момент се предомисли да сече... да сечеше одма и да продолжеше да вози немаше барем да се удрат

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
Приметувам нов вид на идиоти низ Скопје, Пасат драјверс. Обично се забележуваат во Б6 и Б7, а во последно време и во Б8. Ги приметив уште поодамна, ама со снеговиве само ми се потврди забелешката.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
2.0 TDI бајо мој.

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
http://www.blic.rs/vesti/hronika/led-na-trepavicama-ovo-je-jedan-od-heroja-koji-je-spasavao-ljude-sa-auto-puta-kod/7c16fgv

HAOS KOD NIŠA Lančani sudar 30 VOZILA, iz zastoja IZVUČENA BEBA, odblokiran auto-put Beograd-Niš i Niš-Pirot
За вкусови не се расправа, по нив се плука.