Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3078349 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54983
  • Махер
Несакам да се натегам, мислев дека тоа е јасно. Темава е помината одамна. Мислев ќе се сложиш. Но, во истиот твој стил можам да постапам наполно обратно.
Ајде ФилипВ да те носам до Охрид утре во 18 часот, ќе возиме по знаци. Ако не претекнат 5 коли јас плаќам, ако не претекнат помалку од 5 коли - не плаќа никој, зошто нема да се случи.

Во случај 1:
„Јас, ФилипВ тврдам дека пишувам на јавни форуми со мали модификации на моите размислувања за да промовирам посигурно возење.“
Во случај 2:
„Јас, Дени тврдам дека Филип не пишува на јавни форуми со мали модификации на неговите размислувања за да промовира посигурно возење. Мислев така, но се уверив дека тоа не е точно по извршениот експеримент.“

Само во покултурна варијанта. :) See what I did there?
Ако не ти е проблем да се возиш во косилка, секако. :)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Зошто би се кладел против нешто што и самиот го викам - дека кај нас возат ко сељаци и дека возење над ограничување е џиберско нормално возење?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
1. Нема да стигнете до прва патарина, ќе ве претекнат 5 коли.

2. Филип нема да се сложи, со резонирањето дека „ова е Македонија, тука се ненормални, некултурни, итн, во нормалните земји сите возат по знаци.“

--

God dammit, Филип ме претрка. I was right.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Сакаш во ЕУ? Евзони-Аеродром Солун? :D :D :D :D :D :D :D :D Овде еднаш возев 90кмч.

П.С. Забегавме од главното:
Хипотетичка ситуација де. Се вклучуваш од некој приклучен пат на друг, фино асфалитиран, широк и прегледен пат. На приклучувањето нема знак колку е ограничено, и до самиот крај на твоето возење на тој пат нема знак колку е ограничено. Ограничувањето го дознаваш после ден-два од некоја трета страна. Си прочитал во весник дека е толку ограничено, не е важно.
Бујрум, ако се сложуваш дека си реален. :)

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5542
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Интересно, лани на њемачки аутобан, со 130 на саат моравме да се повлечеме во најспората лента, кај шлеперите и автобусите :)
+1
E togas mi falese turbo najveke :D
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20113
Пред веро плеснат Фиат 500 со автобус. Ако и е коа не знае како се влегува на таа кривина.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Како влегла подобјасни или портал некој?

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43703
  • Il Moderatore
Од лева лента на лево врти и оди во средна лента. Автобусот од средна лента на лево врти и си ја држи средна лента.
Штета за фичулето, со отворен кров е, убава верзија, уникат! :)

Инаку, возењето е од МАНУ према железничка, пред веро центар.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 3875

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 534
  • drive it like you stole it!
Еден коментар под видеото:

"100% bikers fault. No doubt whatsoever. Biker pulled a tough guy and then got his fat ass handed to him. Wonderful video. The only way it could have been better is if that fat sac of shit fell on that post and died. "

крај :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Од лева лента на лево врти и оди во средна лента. Автобусот од средна лента на лево врти и си ја држи средна лента.
Штета за фичулето, со отворен кров е, убава верзија, уникат! :)

Инаку, возењето е од МАНУ према железничка, пред веро центар.
treba I tamu da se iscrta ko na semaforite mavrovka, i mene mi uletuvaat tamu ko fikoto...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
На стока народ и да му нацрташ, пак му е џабе.

Основен час у ауто школа е држење линија на движење, ама како за кого.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Од тој основен час многумина избегале. Резултати секојдневно по градов.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5290
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Во контекст на муабетот за автобусот кој беше удрен од воз, пред скоро време. Еве едно добро решение за кое со двете раце би гласал да се уведе и во Македонија:

Not a valid youtube URL