Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3427301 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Треба да ги забранат сите двотактни моторчиња и оние што се побучни од 80дб.
Шајзето звано Априлиа, сите со такви оџачиња...

Ќе го славам тој ден!!! Ако дотогаш не си направам беља да клоцнам некој во вожња и да го потепам...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Двотактните не ми пречат, ама оние го*нана што ги ставаат уместо ауспуси, страшно ме нервираат.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен hrn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 530
Каков народ постои шо вози на памет а не по знаци еден прилепчанец со фиат зацепа од поштата во Велес накај кафичите по главна на едносмерна улица обележана со знак.Јас му свирнав му блицав и пред него закочив и човеков се уплашил и му кажувам дека е едносмерна и само се засрами се заблагодари и рикверц назад.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Двотактните не ми пречат, ама оние го*нана што ги ставаат уместо ауспуси, страшно ме нервираат.

Како бе не ти пречат кога загадуваат повеќе од 10 скании? Истотака, најчесто двотактните се побучните.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5208
Ne mi precat dvotaktni odnoano povekje mi precat tdi so 500 000 pozadi dimi li dimi a majstorot stiska puna... Isto mnogu krsevi ima sto diman na ulje pozadi niv otrov ne se  vozi.

Sent from my COOLPAD 8297W using Tapatalk

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
колку точно загадуваат двотактните 50cm3 скутери,и со какви честички загадуваат?
уште ако има за споредба некоја табела со возила,камиони и автобуси би било супер

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Нема табела за нив, од 19 век се хомолагициите за двотактни мотори.
Само кретени можат да дозволат нивно движење по патиштата. Една Индија ги има забрането.

Отсутен A4-B8

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 544
Море и тоа моторите за сечење дрва да се забранат и тие се двотактни... скутер ви смета а оние што грмат по партизанска а во сарај се слуша се као во ред. Скутерите загадувале а коли дизели од 83 со димни завеси, позади нив цела вегетација вене кога поминат се во ред...   

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Koј рече дека античките дизели со 500.000км што чадат ко локомотиви се во ред? Но никако не се ни моторчињата што загадуваат повеќе од сите и произведуваат 100 дб. Ем бучи ем загадува.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Малку се на број моторчињата за да имаат ефект на загадувањето.

Ама за буката за сите пари треба да се конфискуваат и да се однесат на преса. Директно. Без можност за враќање на сопственикот. Во рок од 48 часа од забележаната бука моторчето да не постои како објект.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Многу е 48.. Подвижна преса за скутерите. Те лови џандар, мери децибели и одма на преса мобилна преса. Ко` пајак служба, само гмечилца.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
2т 250цц му е мајката.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Мотор кој си го согорува сопственото масло за подмачкување, па чади на километри. Дебилска технологија. На таа дебилска технологија некој вградил ауспуф од 100 дб. Кретенска технологија.