Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2710135 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6861
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #11415 на: 20 Јули 2015, 02:19:38 am »
Треба петиција да поднесеме за лажен ксенон и не наштеловани светла 500еур по фар да биде казната. Ептен е безобразно

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3042
Во рок од 15 секунди двајца прелетаа на апла црвено на семафорите кај Сити Мол. Добро бе, ќе им дојде ли памет некогаш?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
Одг:
« Одговори #11417 на: 20 Јули 2015, 08:19:26 am »
За црвено? Нема.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43930
  • Il Moderatore
Црвенко е топ! Стално кога кочам на премин од зелено на жолто/црвено, гледам у ретровизор да не има некоја будала што „претпоставува“ дека ќе прелетам и јас ко` он што сака да прелета на црвено.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Ме изнервира едно гоедо со мотор со класична конструкција се пикаше низ колите небаре веспа е. Па застани ко што треба во ред па да те третираме ко учесник, не ко идиот.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Вчера Охрид-Скопје гужва ненормална, колони но без застој. После ботун аскона напред вози 60 и се спрема да се исклучи на лево накај едно село, јас 5-6 кола позади, врти асконата и во тој момент ми прелетува форд ескорт бел претицувајќи колоната, на луѓето со асконата им застана животот во момоентот а богами и мене, среќа копилето избега десно во празнината меѓу асконата и втората кола. Човекот со асконата внатре возеше и дечиња, се исклучи и застана во шок и неверување... Ние сме стока народ!!!

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Скопје- Охрид- Скопје:
- дупки..
- кучиња..
- камења..
- аудија..

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1531
sigurno vaka se parkira i vo USA.
taksisti + policija na pomos za da zatvorat lenta za desno vrtenje.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Лелее сабајле едно копиленце глупо со фејк леон фр, застануе на пешачки а живо пиле нема, му свирам кога оно од сувазчка излага таа глупачата што се згнала со него, овај па уште силен ми превртуе нешто очи и ми покажуе демек истовара патник. Го усиле после нешто надоле по Бихачка демек изнервиран кога копиленцето на наредниот семафор пак се покака, се престрои у лента за десно а чека за лево. Па пичка му матер бе тој татко му глуп ли е, издракај тоа не ти треба маму му ебем ...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29793
    • CARclub.mk
Едно сериозно прашање до моторџиите - дали за да се добие возачка за мотор, специјално се полага за маневрот „ќе возам споро за инат, па кога ќе сакаш да ме пројдеш, ќе забрзам“?

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4284
таквите и со кола истото го прават

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34156
  • Таков е животот... јебига
Тие се викаат: "Audi drivers"

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
Не знаев дека Ауди прават мотори.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Не знаев дека Ауди прават мотори.

Прават...али читам им трошеле уље многу, па фрчат тужби.;D

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1925
Ме нервира тоа што во зградата каде што живеам пред 1 недела се заглави вратата на спуштање на далечинско, и Корсата ми е заглавена долу во гаража. Исто има уште неколку коли заглавени. До среда ќе направам максимални напори да се соберат пари и дотогаш да се направи, ако не ќе и звикнам со штрафцигер и ќе ја демонтирам.

Дефектот бил во некои федери кои коштаат околу 200 евра. Повеќето гаражи не се продадени и треба да се собереме 10тина комшии да ги собереме ебаните пари и да се поправи срањето. Влезот во гаражи е во сопственост на фирмата која ја има правено зградава и која сеуште има канцеларии во самата зграда.
Формално правно имам некое решение ако не ја биде работава? Да викнам пајак да ја извлечат вратава  ;D

Преку кур ми дојде.

После неколку дена чекање на екипата на Златна Рака која е одговорна за одржување на вратата, се напиздивме, собравме 10 луѓе, го кренавме срањето од врата и ја извадивме Корсичката од зандани...

Ако не биваше вака сериозно размислував да ја исечам со брусилка. Имам топ камчиња :)