Општо > Автомобилски и Мото-Спортови

TCR Europe 2018 Иџе и Виктор

<< < (5/8) > >>

mkm:
Ај едно лаичко прашање. Што е разлика меѓу ETCC i TCR ?

kire95:
Еве ја хондата на Виктор
https://www.facebook.com/pssracingteam/photos/a.2501200776771759.1073741828.2494349450790225/2516407578584412/?type=3&theater

Igor:
Бузуки, не знам дали се стави во разговоров за да подгреваш ситуација или стварно ги мислиш глупостиве што ги пишуваш.

Аматер е за тебе човек што победил на Нирбургринг и уште многу патеки и носител на рекорди на скоро сите патеки на европско брдо... браво.

Да бркаме врски да те вработат во ФИА за донесување одлуки околу инциденти бидејќи стручната експертиза ти е на завидно ниво.

Бузуки:
Е добро де никаде не пишав дека е аматер.. Јас милион квадрати имам избрусано, и криви зидови и оборени кровови, радијатори, цефки... Па ќе ми се деси да запнам (оштетам) некој зид пушка прав што и на дете од 10 години да му ја дадеш машината ќе помини без проблем..

Али кај него грешката е катастрофална..

Simo - Carrier159:
Мислам дека Иџе имаше поголема брзина од тој пред него и дека неговото излизгување беше резултат на обидот да избегне да го учука.. Барем сега од повторениве снимки ко што голедам, така ми личи. Баш ме интересира коментарот на Иџе за дешавката.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија