Општо > Автомобилски и Мото-Спортови
TCR Europe 2018 Иџе и Виктор
kire95:
Еве го инцидентот, според мене мисалм дека нагази на вода зошто сите тука имаа проблеми и се деси ова, е сега со какви гуми возеа на стартот не ни заприметив
Ipkisija Meskosa:
--- Цитат: Бузуки на 06 Мај 2018, 17:33:55 pm ---Инцидентот е на 22:03 па натака.. за некое време има уште еден преглед.. Незнам која му беше поентата.. Онаков кикс ни аматер не би направил..
--- Крај на цитатот ---
Со нетрпение чекавме мислења од експерти од областа... кацигата му сметала во проценките, јас да ти кажам :)
Simo - Carrier159:
--- Цитат: Ipkisija Meskosa на 06 Мај 2018, 18:10:12 pm ---
--- Цитат: Бузуки на 06 Мај 2018, 17:33:55 pm ---Инцидентот е на 22:03 па натака.. за некое време има уште еден преглед.. Незнам која му беше поентата.. Онаков кикс ни аматер не би направил..
--- Крај на цитатот ---
Со нетрпение чекавме мислења од експерти од областа... кацигата му сметала во проценките, јас да ти кажам :)
--- Крај на цитатот ---
Фали уште „јас да бев таму да видевте шо ќе беше...“ ;D
Бузуки:
Да не се лажеме.. Иџе предходно а сега и конкурентите неколку пати се спасија од поголемин несреќи..
Simo - Carrier159:
--- Цитат: Бузуки на 06 Мај 2018, 18:34:06 pm ---Да не се лажеме.. Иџе предходно а сега и конкурентите неколку пати се спасија од поголемин несреќи..
--- Крај на цитатот ---
Навигација
[#] Следна страница
Оди на целосна верзија