Автомобили > Генерално за Автомобилите

Винер Осигурување - Прашања и совети во врска со осигурување

<< < (2/51) > >>

Vlatce-Vectra:
Cisto info za cena.
Vectra b 97 godina 1.6 74kw ili 100ks cena ako moze za osiguruvanje.

Винер Осигурување:

--- Цитат: Vlatce-Vectra на 11 Април 2016, 13:18:01 pm ---Cisto info za cena.
Vectra b 97 godina 1.6 74kw ili 100ks cena ako moze za osiguruvanje.

--- Крај на цитатот ---
АО полисата без попусти и без патници чини 7.134,00 денари.
Доколку сте во можност пишете ми регистарски број или број на шасија во ПП, за да Ви ја кажам точната цена (доколку имате попуст). Доколку оваа полиса ја извадите од кај нас истата може да ја платите на максимум 7 рати.
Годишна зелена карта за ова возило ќе Ве чини 5.536,00 денари и истата може да се плати на 5 рати.

Banzai:
Добредојдовте Винер осигурување :)

Одличен потег е Вашето се надевам активно членство на овој форум.

--- Цитат: Винер Осигурување на 11 Април 2016, 11:11:22 am ---Исто така доколку некој има пријавено некаква штета по било кој основ, ќе Ве молам да не контактирате за да Ви излеземе во пресрет за побрзо и навремено решавање на истата.

--- Крај на цитатот ---

Доколку не успеете да ја решите вонсудски штетата со Винер, ќе Ве молам да ме контактирате мене.

Поздрав, Адвокат Банзаи :D

AllMightyMe:
Судир на интереси

;D ;D ;D

Винер Осигурување:
Клабери

Би сакал да Ве известам дека периодов со секоја извадена полиса, Автоодговорност, Зелена Карта, Каско ... ви следи еден или два од наведениве подароци.

Очекуваме да стигнат и платнени патосници со одличен квалитет, па веќе од наредната недела, покрај подароциве погоре, ќе можете да одберете и патосници.
Бидејќи патосниците ќе се даваат исклучиво само за извадени АО, Зелена карта и Каско, би ве замолил доколку некој дојде да извади полиса да напомене дека е од Кар Клуб како би ги добиле патосниците АО и Зелена карта.

Можноста за плаќање на рати без камата и достава на полисата си останува и понатака.

За повеќе информации свртете на 15999, побарајте го колегата Игор кој е запознаен дека за членовите на Кар Клуб важат поинакви правила од редовните за добивање на подароците.

Поздрав
Винер Осигурување

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија