Автор Тема: Купувам Алфа Ромео 159 дизел, или друга кола од ист ранг, понудете  (Прочитано 8299 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
<<

Скоро секој ден ја глеам, осим поголем бандаш и нови гуми ништо не и фали, барем од око.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
На двапати паркирав таму, баш ја загледав и внатре. Не ми остави впечаток на зачувана кола, разгледај ја малку подобро нареден пат.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Не бре топ си е Алфичето да не шириме дезинформации..

Отсутен VirtualA

• Почетник
  • *
  • Пораки: 19

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
Ја имаш видено во живо? Прилично ефтинка....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен VirtualA

• Почетник
  • *
  • Пораки: 19
Да, и ја имам возено до Софија. Колата е гром, купена од Аутомобиле и таму и сервисирана. Повеќе инфо ќе ви каже газдата

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
Ако е така тогаш е топ понуда. 

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
Таман си е цената, 170 000 поминала, уште 30 000 до ремонт има :D
Шала на страна, евтина вака доколку технички е во добра состојба, визуелно уште да се извади тоа црното од шофершајбната, патосници едни, да се заполира и прифатлива ќе биде. :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
А пред сево ова, да се сменат бандажите.

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492

Отсутен IgorGunner

• Почетник
  • *
  • Пораки: 4
Другари, фала на понудите, сепак по разглед на пазаров и муабети со луѓе решив да си го задржам својот Леон така да нема да купувам друга кола сега за сега. Сега само може да го паркирам во некоја од гаражите ако има воопшто тема за гаража за Леон :)

Поздрав