Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 896440 пати)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #435 на: 12 Мај 2012, 17:34:41 pm »
епа неам еленска:))

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #436 на: 12 Мај 2012, 21:29:47 pm »
Само ако ти е чиста претходно, ако имаш прашина, може да ја погребеш..

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #437 на: 26 Мај 2012, 13:55:31 pm »
Јас имам работено на таа перална кај Реплек "OLI SAN" и да ви кажам дечките се феноменални,работат со полна пареа,убаво внимателно,е сеа со редот на чекање е проблем да

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #438 на: 26 Мај 2012, 18:46:43 pm »
Денес им поклонив CarClub налепница. Мене таму фејворит за перење ми је Нешо, кој ги почитува моите барања. Со кеиф им остаам некој динар плус

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 378
  • ? ? ?
« Одговори #439 на: 30 Мај 2012, 13:32:00 pm »
Има ли некој искуство со пералната на Power Sport System (ПСС, станицата за технички преглед) до Seat салонот?
Имаат понуда 1500 денари за 52 перења! Пералната е автоматска (ко Waschfabrik), ама не знам некој да перел кола таму...

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #440 на: 30 Мај 2012, 13:51:20 pm »
Vo sekoj slucaj vredi za parite! Pomalku od 30 den perenje ti doaga ;D ;D ;D ;D

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #441 на: 30 Мај 2012, 13:56:36 pm »
Ako ne ti ja unistat tie cetkite bojata za tie 52 perenja ke bide dobro.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #442 на: 30 Мај 2012, 14:48:02 pm »
Нема боље перење од машинско.

Отсутен shajka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 166
« Одговори #443 на: 30 Мај 2012, 15:02:11 pm »
Има ли некој искуство со пералната на Power Sport System (ПСС, станицата за технички преглед) до Seat салонот?
Имаат понуда 1500 денари за 52 перења! Пералната е автоматска (ко Waschfabrik), ама не знам некој да перел кола таму...
Подобра понуда не можеле и да смислат. Вреди за компании. За приватни лица не бидејќи однапред плаќаш за нешто што може и да не го искористиш.

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 963
« Одговори #444 на: 30 Мај 2012, 15:54:08 pm »
Дали сам да го перам(сретсво за перење мотори др. маркус)/бришам со влажна крпа моторот или да го однесам до кај оли сан да го средат?? совети!

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #445 на: 30 Мај 2012, 20:18:03 pm »
Подобра понуда не можеле и да смислат. Вреди за компании. За приватни лица не бидејќи однапред плаќаш за нешто што може и да не го искористиш.
3000 денари и раат си цела година :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
« Одговори #446 на: 30 Мај 2012, 20:34:18 pm »
Дали сам да го перам(сретсво за перење мотори др. маркус)/бришам со влажна крпа моторот или да го однесам до кај оли сан да го средат?? совети!

некој?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #447 на: 30 Мај 2012, 21:21:27 pm »

Кој бе нема да го користи, секој петок ко ќе се враќам од работа ќе поминам на перење. Со мене ќе си имам само чиста микрофибер крпа за бољи финиш.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #448 на: 30 Мај 2012, 21:55:36 pm »

некој?
Ако ти е за ибицата веројатно и не е толку валкан моторот туку има прашина 2 кила. Не ти треба средства за тоа со еленска само бриши и немаш гајле Марко прашај го он е упатен во гланцање под хауба и во сите можни пукнатини на колата :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
« Одговори #449 на: 30 Мај 2012, 22:09:02 pm »

некој?
Ако ти е за ибицата веројатно и не е толку валкан моторот туку има прашина 2 кила. Не ти треба средства за тоа со еленска само бриши и немаш гајле Марко прашај го он е упатен во гланцање под хауба и во сите можни пукнатини на колата :)

па баш прееска праевме муабет за тоа ми вика незнам брат кај мене имам капак над моторот тоа си го бришам и си свети.. ја се мислам што да правам
п.с. ти ѕвоневме прееска да дојдеш со нас али ти не дигаше..  :)