Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3266138 пати)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
pripazi go klipot deckoto koga trga  znaci koga ubaci so menjacot jas rekov vidi go tipcevo trgna so 2ra brzina ..nesum znael deka imaat obraten menjac

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
друже, 2 имав вакви... знам.. по некои сајтови што читав, за на отворен пат така го направиле мењачот за да не пречи кога се вози.. односно, кога ке ставиш во 4-та иде горе десно и не смета воопшто... моеш на пример кесе со јаболки да си обесиш, да грицкаш нешто додека возиш, пошто се што е над 90 на оваа кола е малтретирање за нејзе, а и ако се 5 души во нејзе малку е тешко веројатно дека ке иде поише :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Рачната на предни е и на Ксантиите.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7106
И на рено 4, освен на последните модели на рено 4 каде што ја сменија на задни тркала.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
да, ама и на ксантијата и на рено 4 истите плочки што се за ножна се и за рачна... ова има двоен систем... тоа за рачната всушност не се шапи... баш механички механизам е... влечеш рачката напред, она под агол ги затега плочките на дискот :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3070

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Не е за смеење Симо Дуле

ЕДИТ: како се смени од Симо во Дуле последниот пост?

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
хахахахаххахахаха ненормална работа ;D :D
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Не е за смеење Симо Дуле

Тешки халуцинации... :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Погодена е тревката ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
GTA: Tetovo ;D ;D

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152461272893854

не е ова новитет во тетово. јас редовно идам натака и гледам разни чудесии... абе мува не ги лази еј... К ги боли за полицијава што свири по него... намерно застанува и врти шестар за да му се доближат. а и како ке го најдат кој е? нема таблици, црни прозори затемнети до смрт и нека го најде...

и ова повеке ми личи на београдски фантом одколку гта... гта по улици се бркаа, фантомов белградски ги чифшаше на кружен ток и 2-3 улици..

www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3070
Може да го најдат ако толку сакаат, ипак Тетово е мал град се знае кој каква кола вози.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Не е за смеење Симо Дуле

Тешки халуцинации... :D

Доста тролаш бе :D ујдурми праиш

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Може да го најдат ако толку сакаат, ипак Тетово е мал град се знае кој каква кола вози.
Nema potreba da go baraat, se znae koj sadi a koj sobira kvalitetna trevka v parkovi i zelenila tamu. Vo slucajov zakonot im praj problem samo na policiJata... :D ama ke se snajdat onii, znaat koj gi primal na rabota :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22276
Nedeka me iznervira ali me fati inat..

Semafori bitpazar od MTV prema Goce Delcev...2 lenti za pravo..2 za levo prema sudska palata.

Stojam vo levata za pravo, pozadi mene nikoj, do mene nikoj...

Posle 20 sekundi nervozno zastanuva (you guessed it ) Audi A6 od ponovite na ( you guessed it again ) desnata lenta za levo...odmoja leva strana...

I kao crven semafor, turira ovoj, ja uste ne sfakam sto tolku rika koga ke vrti levo...

Normalno, se pali zelen semafor i ovoj lentata za levo starta za pravo da me sece...otide napred citam pozadi  A6 ?.0 TDI...

Eee  ke ti ebam si vikam...Me fati inat ,nacapav ubavo , od zena mi dobiv standard reakcija " Sho prais be?" go stignav tamam kaj sto trebase da se prikluci vo moja lenta ali nemase kade...

Zastana vo mesto...blendira i sviri...vozam poleka nakaj MOST, i ovoj nervozno zaletan me pominuva...pak nacapav, go pominav i na semaforite posle Goce delcev na crveno go cekam so otvoren prozor...

Tipot zastanuva do mene,  ne otvara prizor i kao zbori na mobilen....

Tolku.