Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3028539 пати)

Присутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10403
Џип си е џип значи. Со кола сиг ќе успеел.

Присутен Bicikle

• Легенда
@Jimny за поќе ксмет некој поп опали

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7239
За човекот што излета со киата во вардар, мвр сега излезе со детали као било обид за самоубиство. Штета што ми избега статијата од фб па неможам да ја шернам тука.

Мене ова повеќе ми личи како обид за убиство, одколку за самоубиство.

Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk

И за да се самоубиеш, треба малце мозок. Далечната 2004-2005, девојче од околниве села, се обиде да се самоубие скокајки од надвозникот кај Кумановскиот Макпетрол, близу до Искра. Надвожњакот е висок некаде 7-8 метри, и и успеа само да се осакати, скрши нозе, кичма. Имала слушнато дека сите кои сакаат да се самоубијат, скокаат од Искрин Мост, ама не разбрала каде е точно тоа место. Сконтала дека Искра + мост(надвожњак) = Искрин мост.

Ова е надвожњакот од каде што скокна,

а ова е мостот од каде што навистина се самоубиваат. За греота и двајцата.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6667
  • Бенве сие бенве
Тој е за во затвор, не е за на лечење, ниту пак за жалење. Тој тргнал со намера да земе некој со себе, можеше тоа копиле да убие неколкумина и да остане жив. Треба да му се суди како на убиец.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7050
  • хаУс мајстор
Човек со такви мисли, би го искористил за подобра работа.

Присутен Bicikle

• Легенда
кој ти ометат ? :D

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7050
  • хаУс мајстор
Ќе си преќутам, ќе му се отвори работа на класниот за бришење постови.

Присутен Bicikle

• Легенда

Присутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 1882
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.

Присутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 1882
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5276
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Овој ама и претпоставениот негов треба да ги судат за убиство на деца, и петтоструко убиство на цело семејство со дечиња. Она што нервира во ваквите случаи е што најчесто извршителот на делото и претходно имал слични испади кои немале катастрофални исходи ама не биле санкционирани. На крај семејствово ништо не ги враќа па што и да им направат и нему и на претпоставениот негов што требало да знае во каква состојба се војниците под негова команда додека возат повеќетонска воена техника по јавни патишта.

Страшно упм... Нека почиваат во мир.

https://tocka.com.mk/vesti/494098/foto-pripadnikot-na-srpskata-vojska-koj-ucestvuvase-vo-sudirot-kaj-usce-imal-alkohol-vo-krvta-so-oklopno-vozilo-preminal-od-drugata-strana-na-patot-i-ubil-tri-deca

Присутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2698
  • Слобода или смрт
Што да очекуваш од нација што собира сливи да прави ракија? Без заебанција србите имаат голем проблем со возење и пиење. Имам роднини по србија и сум бил многу пати и она што кај нив се случува по селата со алкохолот и возењето е страшно. Тоа е еден менталитет што не верувам дека ќе го сменат.

Присутен Bicikle

• Легенда
0.2bil, ne deka bil kamen..
A inaku, od shto danrpaat rakija, ako ne od slivi krushi... ?

Присутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2698
  • Слобода или смрт
Од ништо. Лично за мене тој менталитет на правење ракија и конзумирање алкохол секој ден е голема глупост на ова поднебје. Таа енергија луѓето треба да ја преусмерат кон покорисни работи.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14231
  • Пудингот на шоферството
Пример кон крадење на се и сешто.😂
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D