Автор Тема: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..  (Прочитано 2489930 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Одг: Го видов овој „ѕвер“ од ауто на нашите улици..
« Одговори #5235 на: 13 Септември 2013, 01:35:13 am »
А бе кога го читаш форумов, мислиш оти, песто-шесто коња има во скоро секоја втора гаража...

Тhis...

99% ќе го јадете од камарото така да не се фаќајте мн. за квалитетот на внатрешноста.

Пофалете се со машинките за бричење и косилиците со забрзување под 5 сек.

Abe...
Rabotava e doma imam crno bel televizor 51 ekran Nishki ;D.... ali ne mi sviga slikata na 60 incna plazma ...nesto dizajnot ne e ko sto treba, slikata e "ocajno spakuvana " vo tie 60 inci... a plus sum procital na internet deka ima i podobri plazmi so podobra slika..

;D

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #5236 на: 13 Септември 2013, 01:35:55 am »
По четврт пат ли морам? :D

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #5237 на: 13 Септември 2013, 01:37:17 am »
По четврт пат ли морам? :D

Ne ne...
Jasno e..
335i e pobrzo od Kamaro V6.
;D

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #5238 на: 13 Септември 2013, 01:37:55 am »
Изгледа морам. Тоа сивото камаро изгледа очајно. Не камарото како кола и не неговиот дизајн.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #5239 на: 13 Септември 2013, 01:38:53 am »
I Lambo izgleda ocajno pokraj Veyron.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #5240 на: 13 Септември 2013, 01:40:03 am »
Да им пишеме писмо тогаш на фирмите да не прават појаки коли од 150 коња затоа што никој од форумов не може да ги купи. Разум нели.

На форумов има еден куп коли појаки од 150 кс... чак што више, и не прочитав некој од тие сопственици да плука по Камарово...

Изгледа морам. Тоа сивото камаро изгледа очајно. Не камарото како кола и не неговиот дизајн.

Вака може...

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #5241 на: 13 Септември 2013, 01:40:47 am »
И тоа камаро изгледа очајно покрај друго камаро или не разбираш што ти кажувам? И јас не плукам по камарото изгледа не ви се чита до крај се што кажав е дека БАШ ТОА камаро изгледа ЛОШО. Не другите И не сите Камаро-а.
На пример ова е еб*ње.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #5242 на: 13 Септември 2013, 01:43:57 am »
Томи уште првиот пат кога се спомна сивото камаро во темава пред некој месец муабетот беше дека баш тоа со таа боја, тие бандажи и  не знам што друго има различно изгледа многу помалку привлечно од на пример црното Камаро што беше на веро. Не ни знам што мотор има тоа, може и 1.2 тси да има, али изгледа многу добро. Баш како и што си го замислував Камаро.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #5243 на: 13 Септември 2013, 01:46:27 am »
Темава е за зверови што сме ги виделе, така да се збори во главном за брзи коли.

Што има врска дали јас имам кола, каква кола имам, дали сум седнал воопшто во кола, за да имам право да кажам дали Камарото или било која друга кола ми се допаѓа како изгледа???

Особено што за некого анемичниот изглед на сивото камаро, други го фалат со тоа што колата имала 300+ КС?!? Или па дека била побрза од тоа што ние возиме. Каква врска има едното со другото?

Ако не секој да пишува само за својата кола и за коли послаби/поефтини/помалку опремени и не знам во што друго полоши.

Баш така. Вистина до вистина, од почеток до крај!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Stratro

• Легенда
« Одговори #5244 на: 13 Септември 2013, 01:47:00 am »
Томи уште првиот пат кога се спомна сивото камаро во темава пред некој месец муабетот беше дека баш тоа со таа боја, тие бандажи и  не знам што друго има различно изгледа многу помалку привлечно од на пример црното Камаро што беше на веро. Не ни знам што мотор има тоа, може и 1.2 тси да има, али изгледа многу добро. Баш како и што си го замислував Камаро.

Brace yourselves..1.2 TSI owners` shitstorm coming. ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #5245 на: 13 Септември 2013, 01:47:46 am »
Поправаат турбини :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #5246 на: 13 Септември 2013, 02:06:17 am »
Томи уште првиот пат кога се спомна сивото камаро во темава пред некој месец муабетот беше дека баш тоа со таа боја, тие бандажи и  не знам што друго има различно изгледа многу помалку привлечно од на пример црното Камаро што беше на веро. Не ни знам што мотор има тоа, може и 1.2 тси да има, али изгледа многу добро. Баш како и што си го замислував Камаро.

Вака може, добив впечаток дека за секоа Камаро е буквално муабетот, па што ако е Камаро, и што ако е V6 со 323 кс...

Иначе, за тоа што си го пишал, имање и немање, мене лично, ми е лицемерно да плукам по други коли кои можат да се носат каде каде со мојот возен парк ....
Критика издржана ми е баш за почитување, но овде во многу голем дел од мислењата се насетува љубомора и ХЕЈТ(го мразам зборов, ама овде наоѓа соодветна примена)...

Отсутен DarthJe5us

• Легенда
« Одговори #5247 на: 13 Септември 2013, 02:12:56 am »
Јас само дадов мислење за тоа камаро конкратно. Потоа стратро го спомна моторот без никаква причина и само кажав и дека ако има 323 кс не е најдобро. Извинете ако не бев доволно јасен дека критиката беше упатена баш кон тоа камаро. Зарем изгледа како нешто посебно дури и покрај вакви коли...

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #5248 на: 13 Септември 2013, 02:32:25 am »
Топ е камарово бе...  :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Одговори #5249 на: 13 Септември 2013, 02:50:19 am »
Камарово не е воопшто лошо, но е далеку од ѕвер! :)