Aleksandar oseti li razlika posle izolacijata i mozes li da ja izrazis vo stepeni
Sigurno deka ima samo ne mozam da ti kazam kolku bideki zimava ne mozes da ja sporedis so poranesnite.
Primer ako panelnata grealka se palela reagirala na 2ka sega toa e promeneto na 4ka,E sega imam i plasticna dograma koja na severna strana e ziva voda i duri teci na podot pa ne znam koja e pricinata dali od prozorite ili od toa sto ne disat zidovite.
Разликата е некој си два до три степена на јака зима, како оваа годинешнава. Инаку би требало не повеќе од 5 степена да има разлика.
Тоа што ти се поти ѕидот, обично тоа се случува на северна страна, каде што нема изолација, но рече дека имаш изолација, може да е од повеќе различни работи...
Еве ти на форумов имаш експерти по таа проблематика, може да ти објаснат...+ се и од Битола...Членот 8-ца може да ти најде соодветно решение тоа да не ти се случува што се случува...
Инаку, мислам дека немаш дишење и нема ветрење на просторијата...Остави еден од прозорите на купивање, но само малку, колку да има мала циркулација, да видиш како е. Мислам дека ке го решиш проблемот. Или пак изолацијата од северната страна не ти е доволна.