Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2633705 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Она се загледала во него и се десило тоа што се десило, само ќути не кажува  ;D

така е.. женската психа е неописиво комплицирана... она што го сака и посакува, а неможе да го има (во случајов симо) ке си направи сама себе филм у глаа дека е грешната особа и ке го оцрни до даска... па макар и на патетичен начин... ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278

Слично ми се случи пред некој ден кај Тинекс во Ѓорче. Само што влегов во кола, само што запалив, уште стојам во место. Одеднаш нешто ме подлупнува во браник позади. Искачам, глеам жена си го вози бебето во количка и при симињање од тротоар ваљда изгубила контрола, и количката ми удри во браник.

Нејзина реакција: „Абе дечко, гледаш ли што правиш?“ (или нешто такво)
Моја реакција: Молам???

У истиот момент губам контрола тотално ... Многу ме вадат од такт такви работи ..

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 459
мене највеќе ме нервира што ми се пракираат пред кука секој ден. живеам во слепа уличка у последната куќа и во близина е мвр и секој ден по едно 4 коли ми се ракираат пред кука додека сум излезен и после немам кај да се пракирам.
е сеа ако има некој од вас што работи во мвр и ми се пракира пред кука го замолувам да не го прави тоа  ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
3 коли да паркираш у двор и притоа за да ја извадиш првата треба и другите 2 да ги вадиш и тоа не ти е проблем, а комшијата при доволно место во неговиот и пред неговиот двор ти ја насадуе колата кај тебе пред двор, зашто црешата држи сенка во одреден период од денот, а истата таа сенка ќе ја има преку целиот ден ако си ја пикне колата во двор. Е дебилизам до бескрај. Иначе ја живеам у зграда, ова се дешава кај девојка ми и тоа не еднаш туку последните 3 пати коа бев кај нејзе 3 пати немав кај да паркирам, а у меѓувреме му било кажано на комшијата. И ај сеа, да се смееш или да плачеш!?

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Дигаш брисачи еднаш, ако продужи втор пат ливче или вербална опомена и третиот пат си знаеш :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Џабе Томе, кажано му е, само нареден пат коа ќе идам ќе му се залепам пред врата да не може пешки да искочи од двор ;D

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Тоа е едно од решенијата нека види малце како е.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
ја дигам брисачи ама џабе еднаш ке ме тепаат зошто сум кренал брисач.  и недај боже да им кажеш дека сметаат ако се паркираат одма ти упатуваат закани немој ти да ми кажуваш кај да се паркирам знаеш ли ти јас у мвр работам ??? ??? ???

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Па ако паѓаш на заканите следниот пат снимај кога ќе ти се закануваат и после терај си ја работата.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4221
јак кур ако работат у мвр!

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
е ајде де и јас тоа викам ама они се курчат и башка од сабајле не сум доволно расонет за да се расправам толку  :) ама затоа бабите од улица парче се праат со нив
најдов финта едната кола ја пракирам вертикално и неможе да се паркираат

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига

:o

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
е ајде де и јас тоа викам ама они се курчат и башка од сабајле не сум доволно расонет за да се расправам толку  :) ама затоа бабите од улица парче се праат со нив

вертикално? ова е вертикално I а “обично“ колите се хоризонтални т.е. вака _ вертикално ракети ово оно... дрва, згради и така...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Па може со кран ја дига колата човекот,си ја мести и вие какви сте станале. ;D

Отсутен Tischläufer