Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На која страна да ги прикачам сликите за да стојат ?
BMW 330ci M tehnik Zdravo na site posle dolgo vreme resiv da spodelam nesto kolata e fabricna 3.0 racen menuvac,shiber, m tehnik oprema uvezena od Shvajcarija.Posle dolgo pekanje za 3.0 motor dojde red da zemam kompletno vozilo fabricno bez da prepravam i se maltretiram so atesti- 2002- m54b30 3.0 231hp- M sport paket vnatre i nadvor- Gewind podvozje- Prohrom grani (catts off)- Breyton Magic Racing 19'' - Breyton izduv so 2 vleza - Bixenon farovi - El. sedista so memorija- Senzor za dozd- Greaci- Harman Kardon sistem- Zavesa na zadno staklo- Cup holders pozadi i napred fabricki- 12v izlezi pozadi 2 i napred 1 fabricki- Komandi na volan- Shadow line Kolata ima mnogu solidna oprema za toa vreme a bogami i za ova i se e fabricno.Ke pisam poveke naskoro.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Моментално е на овие фелни (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
На која страна да ги прикачам сликите за да стојат ?Цитат: devourer на 06 Октомври 2023, 14:40:04 pm"За да бидеш среќен ти треба малку" (не знам колку е платена колава не е ни битно) права приказна линиски мотор напред,мануелен мењач и погон позади толку!П.с:Не ми ги отвара сликите :/Платена е 5000е (за моја среќа) во моментот нема ни за 6 7 8 на продажба, вложени се плус близу 3000е префарбана е целосно заштитена од долу.предихтован мотор,уље,каиши,филтри нови е сега ми остануваат уште една тура за да е се ново .
"За да бидеш среќен ти треба малку" (не знам колку е платена колава не е ни битно) права приказна линиски мотор напред,мануелен мењач и погон позади толку!П.с:Не ми ги отвара сликите :/
Цитат: DasAuto. на 08 Октомври 2023, 23:20:37 pmНа која страна да ги прикачам сликите за да стојат ?Цитат: devourer на 06 Октомври 2023, 14:40:04 pm"За да бидеш среќен ти треба малку" (не знам колку е платена колава не е ни битно) права приказна линиски мотор напред,мануелен мењач и погон позади толку!П.с:Не ми ги отвара сликите :/Платена е 5000е (за моја среќа) во моментот нема ни за 6 7 8 на продажба, вложени се плус близу 3000е префарбана е целосно заштитена од долу.предихтован мотор,уље,каиши,филтри нови е сега ми остануваат уште една тура за да е се ново .Мене 9 ми бараше За 5К сериозно ќе размислев и можда ќе се нафатев