Тазе вратен од одмор, воланот завршен таман на време. Вчера си го зедов, сабајлево го наместив и бев да го стегнат и да го вратат аirbag-от. Немаше потреба од бришење грешки, едноставно не покажа "Airbag failure" после поврзувањето и тоа е тоа.
Денес го повозав некои 10-15 километри низ и околу град, првични импресии, одлични. Изработката е скроз супер, а и кожата како кожа е многу убава на допир. Се на се, презадоволен сум, дефинитивно би го препорачал Марко ако на некој му треба тапацирање на волан. Ќе видиме како ќе се покажит со тек на време, планирам да земам од Gyeon деновиве еден комплет за чистење и за заштита на кожата, се надевам подолго ќе трајт финишот.
Покрај тоа, стигнаа и нови странични жмигавци. Старите беа бели, што ми сметаше бидејќи е темна боја на кола, и беа малтене во распад, на едната страна пластичната штипка од внатре беше скршена и се држеше со дуплофан, и на двете страни пластичната покривка беше одлепена од самиот жмигавец. Еве кратко пред и потоа. Друга разлика на сликиве е и недостатокот на детелинките - беа ставени од страна на претходниот газда, а бидејќи не возам QV, немам ни намера да глумам лудило дека возам QV, па летнаа првиот ден откако ја купив колата.
Наредно на списокот се бандажите.
Воланот:
Старите жмигавци:
Новите жмигавци: