Автор Тема: Купувам: Thrustmaster T500RS волан  (Прочитано 1854 пати)

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Купувам: Thrustmaster T500RS волан
« на: 09 Септември 2016, 22:53:08 pm »
Купувам: Thrustmaster T500RS волан, некаде да се набави низ МК ??
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2171
Одг:
« Одговори #1 на: 10 Септември 2016, 00:32:46 am »
Кај нас никаде не можеш.
Барав јас, опција има само од Грција да си го донесиш.
Или има фирма која ќе ти го донеси тука само цената ќе биде значително поскапа....
Ако сакаш контакт пиши ми порака.Само не се исплати а и проблем е гаранцијата.Ако се деси нешто, ќе треба праќање назад чекање, трошоци, нервози......
Поради тие причини јас купив од кај нас Logitech g29, за колку толку да се има локална гаранција.Е сега овај модел не доаѓа со менувач како G27 своевремено, а исто и Т500rs без менувач доаѓа.Не знам дали си ја видел за него цената.....

Мене ми треба уште еден, најверојатно G29, ако го земам за иста цена од кај нас ако не.....
Грчка до Лерин со кусурот од данокот излегува еден менувач, 60евра е за g29.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Одг: Купувам: Thrustmaster T500RS волан
« Одговори #2 на: 10 Септември 2016, 03:57:41 am »
Имам G25, меѓутоа сакам некој апгрејд, особено во делот околу педалите (овие имаат опција/додаток за Load Cell). Самиот волан на Т500 е далеку подобар од било што понудено од Лоџитек

Разгледував и Фанатек опции, меѓутоа ми се прескапи и треба многу чекање. Али би ги купил Clubsport педалите :)

Прати ми ПП со контакт од фирмата која може да донесе, јас ќе разгледам и низ гр. :)

Пс. За iRacing се работи
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2171
Одг:
« Одговори #3 на: 10 Септември 2016, 04:39:25 am »
Имаш пп. :)

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
Одг: Купувам: Thrustmaster T500RS волан
« Одговори #4 на: 07 Декември 2016, 18:01:45 pm »
Јас го купив баш овој волан од ekupi.mk али им требаше 3 недели од хрватска да го донесат. Скапичок е ама за Assetto Corsa i GT6 e фантастично добар. Мењачот од амазон го земав исто и тој вреди за парите ако си мераклија
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата