Автор Тема: VW Golf 5 1.9 TDI 2004 - Црна муња  (Прочитано 26679 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8692
  • Пичлеме
Одг: VW Golf 5 1.9 TDI 2004 - Црна муња
« Одговори #120 на: 08 Април 2016, 20:09:03 pm »
Абе види, нормално сеир ќе се тера, ко го ружаш количето со глупости... да си речиме вака меѓусебно :)

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
Одг:
« Одговори #121 на: 08 Април 2016, 20:20:51 pm »
Ако сме искрени Ипкис, а? :)

Отсутен zlatkor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 216
« Одговори #122 на: 08 Април 2016, 20:29:55 pm »
Абе види, нормално сеир ќе се тера, ко го ружаш количето со глупости... да си речиме вака меѓусебно :)

За вас се што не е сток фабрика е ружање. Ако го чувам сток зошто воопшто би го преставувал тука кога сите знаеме голф 5 како изгледа.
Што треба да пишувам на темава, уље и вилтри дали сум сменил? Го заболе просечниот член на форумов дали уље или нови дискови сум ставил.

Отсутен zlatkor

• Јуниор
  • **
« Одговори #123 на: 08 Април 2016, 20:35:30 pm »
Еве како изгледа од надвор.  Ако ова е ружање ондак и 6ката што има вакви лајсни е ружна. Али не таа фабрички е така :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #124 на: 08 Април 2016, 20:37:38 pm »
Ич да не се потресуваш и терај си го меракот.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zlatkor

• Јуниор
  • **
« Одговори #125 на: 08 Април 2016, 20:39:24 pm »

Не бе друже не се потресувам и меракот си го терам, сли нема потреба да споделувам со некои од кои можам само да добијам тролање и сарказам

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
« Одговори #126 на: 08 Април 2016, 20:46:46 pm »
Доста беееееее... ко штрк ти е кренато то Мицубишито, повисоко и од когарето мое за по дрва шо ми е!

За вас се што не е сток фабрика е ружање. Ако го чувам сток зошто воопшто би го преставувал тука кога сите знаеме голф 5 како изгледа.
Што треба да пишувам на темава, уље и вилтри дали сум сменил? Го заболе просечниот член на форумов дали уље или нови дискови сум ставил.
Нема проблем, види ја Калибрата на Stratro... и таа е џиџана, сите сеир си гледаме...
« Последно менување: 08 Април 2016, 20:52:34 pm Ipkisija Meskosa »

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 762
« Одговори #127 на: 08 Април 2016, 20:54:19 pm »
Абе пријател, земи тури спирали, амотризери, некој бандаж опасен, евентуално дистанцери. Сакаш шапи, биди мангуп купи Брембо шапи, не тоа пластиките да ти се смеат. Тоа и дава некоја поголема вредност на колава и има смисла во однос на возливост, а не сијалички, лајсни, стикери, спрееви небаре е ова елка новогодишна.

Утре кога ќе ја продаваш колата да знаш дека си и ја бутнал цената во однос на стандард 5ка

Кола според мене најубаво изгледа кога сите работи на нејзе ставени имаат фукнција.

Отсутен zlatkor

• Јуниор
  • **
« Одговори #128 на: 08 Април 2016, 21:03:01 pm »
Абе пријател, земи тури спирали, амотризери, некој бандаж опасен, евентуално дистанцери. Сакаш шапи, биди мангуп купи Брембо шапи, не тоа пластиките да ти се смеат. Тоа и дава некоја поголема вредност на колава и има смисла во однос на возливост, а не сијалички, лајсни, стикери, спрееви небаре е ова елка новогодишна.

Утре кога ќе ја продаваш колата да знаш дека си и ја бутнал цената во однос на стандард 5ка

Кола според мене најубаво изгледа кога сите работи на нејзе ставени имаат фукнција.

овие работи што ги наброја коштаат 2000+ евра. Не сум ненормален да фрлам толку пари а при продажба на истите да неможам ни 500 да им извадам.

Иначе овие стикери и тракатанци се ваѓаат за 5 минути и ете ти стандард.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #129 на: 08 Април 2016, 21:05:36 pm »

Не бе друже не се потресувам и меракот си го терам, сли нема потреба да споделувам со некои од кои можам само да добијам тролање и сарказам

Јебеш, таква нација сме.

И мене ме отекоа за диодите во просторот за нозе (амбиентално осветлување), биле вакви-такви, па да сум го спуштал, па како сум планирал спојлер да стаам без да го спуштам... Абе шта да ти причам...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
« Одговори #130 на: 08 Април 2016, 21:10:31 pm »
Го заболе просечниот член на форумов дали уље или нови дискови сум ставил.
Па баш за едни највиталните работи во колата зборуваш, секој треба да го заболи.
Стави EBC  Ultimax, Feroto DS, Ate Performance One или VW Motorsport дискови, браници од ГТ, ксенон светла со лупи, радио RNS 510, соодветни бандажи од OZ, верувам никој нема да ти замери. :)

Секој со својот мерак, доколку имаш мерак на хром  добра ти е реализацијата, но освен естетика ништо друго не добиваш.

А ако мислиш да го продаваш ништо не мењај, терај дур не се распадне и продај :)

Отсутен zlatkor

• Јуниор
  • **
« Одговори #131 на: 08 Април 2016, 21:12:04 pm »
Го заболе просечниот член на форумов дали уље или нови дискови сум ставил.
Па баш за едни највиталните работи во колата зборуваш, секој треба да го заболи.
Стави EBC  Ultimax, Feroto DS, Ate Performance One или VW Motorsport дискови, браници од ГТ, ксенон светла со лупи, радио RNS 510, соодветни бандажи од OZ, верувам никој нема да ти замери. :)

Секој со својот мерак, доколку имаш мерак на хром  добра ти е реализацијата, но освен естетика ништо друго не добиваш.

Абе баце мислиш ја не ги сакам тие работи :D, али исто не сакам да ме избрка женами од дома :D

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7066
  • хаУс мајстор
« Одговори #132 на: 08 Април 2016, 21:17:16 pm »
Дoмaзет, a?

Отсутен zlatkor

• Јуниор
  • **
« Одговори #133 на: 08 Април 2016, 21:18:18 pm »
Дoмaзет, a?

не сум домазет :D, али нема заебанција, те брка од твое..

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
« Одговори #134 на: 08 Април 2016, 21:24:05 pm »
Јас па си мислев оти тинејџер си, ради ружањето ;D
Гледај си брату жената... лоша работа е жената. Не мојш со неа, не мојш ни без неа... не мојш ни да ја отепаш и да ја закопаш во дворо без  да те види комшијата ;D