Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сака да каже, за 3-те педаљи Кумплунгот, кочницата и гаста... Од црни станале кафејави... и малце р`гави Моја идеа... Топчето од мењачот ти е малце као упропастено... ке ставиш исто такво фабричко, или мојата идеа би била, да ставиш некое олд скул...
Dario da ne listam nazad, za izolacija kakov materijal koristi i kolku pari e? Sorry
Pocna da se kroi i koletira izolacijata, eve i od nejze nestoFabricki gi imase ovie kesenca, prvi staveno, vo niv ima nekoj pesok siten ....(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Fabricki pod zadnoto sediste nemase izolacija, nie mu stavivme,ne mu steti ako ima (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)i tuka vo kjosevite od stranitena zadnoto sediste nemase izolacija , pa mu staivme (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Namestena i izolacijata pod zadnite sedista(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Namesten zadniot tepison(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)